0

bu yemek tarifi veren arkadaş sıkılmadın mı? biz sıkıldık

böyle sorular sorulmamı ben nerden biliyim yemekleri, kızlar bile artık sıkıldı.

8 cevap
0

yaa tamam bir iki tane sorarsin da... cilkini cikarma be kardesim su isin. yarin bir daha sorarsin yemekleri..sorulari ne tuketiyorsun ve boguyorsun bizi

1

@maigunluk abla yemekten soğuyacam yakında yeter bu kadar.

2

yemek tarifini ne yapacağız anlamadım gitti iki üç tane sorda yani cılkı çıktı

1

valaha öyle kendisine yazıyorum cevap yok habire yemek tarifi istiyor alıp artık ona yemek yapma kitabı gönderecem o kadar çok sıkıldım yani.

0

hakkatten ya vallahi herhalde sormadığı bir yemek tarifi daha yoktur yani sayfasına girdim sormuş olduğu soruların hepsine baktım sadece tarif yani başka bir şey yok hiç merak ettiğim bir şey yok yemek yapmaya ve bu tariflere bu kadar meraklıysan yemek kitabı alabilirsin yani eleştirmiyorum evet belki kafasında soru yoktur,soru sorma tarzı böyledir ama yani insaf arkadaşım biz de insanız ya burada beyin yoruyoruz.kendine acımıyorsan bari bize acı.

0

evet çok sıkıldık umarım sayfa yöneticileri buna bir çözüm bulur en kısa sürede hem bizi oyalıyor hem de erkek üyelere haksızlık olduğunu düşünüyorum erkekler ne bilsin kazandibi vs. yapmayı ayıp.

0

alperen ne var ki bunda, yemek yapmayı da öğrenelim hep birlikte. :) bilmesek de tariflere bakıp fikir sahibi oluyoruz işte. :)

0

evet özellikle tatlı ben hiç birinin nasıl olduğunu bilmiyorum ne yazıyım yani cevap yazacak bişey yok sadece tatlı olduğu için yazasım geliyor.