0

bebekler anne sütüyle bir yaşına kadar geliyor zaten ineksüyü yada hazır sütler onlar için ağır olabilir

0

anne sütünün verdiği sifayi hiç bir madde 1 yaşına kadar veremez ondan dolayı verilmez

0

ilk olarak anne sütü önemli onun yerini başka bir şey tutmaz.bu yüzden anne sütünden kesilene kadar verilmez.

0

sadece anne sütünün 6 ay’a kadar verilmesi gerekli değil mi? 6. aydan sonra mama, inek sütü veya yemeklerin suyundan verilmiyoemuydu ben mi yanlış hatırlıyorum. 1 yaşına kadar inek sütünün verirmemesini senden duydum ilk.

0

çünkü anne sütü daha yararlı bebek gelişimi için.inek sütünde fazla protein olduğu için bebeklerin böbreklerine zarar vermesi oldukça fazla.bebek bünyesi bunu kaldırmaz.

0

inek sütüünün içindeki mineral ve proteinler bebeklerin henüz gelişmemiş sindirim sistemlerini için fazladır. inek sütü içen beneklerde bağırsak içi kanamaları meydana gelebilir. böbreklere de ağır gelen süt, bir yaşına kadar bir yaşına kadar verilmemeli imiş. kalsiyum gibi ihtiyaçları için süt elzem olsa da inek sütünden kaçınmak gerekiyor demek ki...aslında en iyi besin anne sütüdür yenidoğanlar için. imkan yoksa da mama ile beslenebilir. ilk dört aydan sonra yavaş yavaş ek gıdaya geçiliyor.

0

bebeklerin böbreklerine süt ağır geleceği nedeni ile süt bir yaştan ufak bebeklere verilmemektedir.sütün içeriğindekiler bir yaşın altındaki bebeklerin henüz olgunlaşmamış organlarına dokunacağı nedeni ile verilmez.

1

süt bir yaşına kadar bebeğe verilmemesinin tek nedeni anne sütünden yeterince fayda gördüğünden ve sütun bebeğin gelişimi açısından oldukça faydalı olduğundan dolayı anne sütü harici verilmemilidir. çünkü anne sütünde bebeğin tüm ihtayaçlarını karşılayacak minaral ve vitaminlerin olduğu bir gerçektir.

0

bebekler ,için anne sütü 6 ay boyunca verilmesi lazım ,çünkü bebeklerin sağlığı için altı aydan sonra ek gıda veriliyor. inek sütü bebeklere alerji yaptığı için doktorlar önermiyor.

0

bebeklerin vücudu o sütü kaldıracak yapıya henüz sahip değildir. çünkü vücut eritemez onu. o yüzden ilk altı ay anne sütünden hariç herhangi bir şey verilmez.

0

inek sütünün içindeki protein ve minareller bebelerin tam olgunlaşmamış organlarına özellikle böbreklerine ağır gelir bu yüzden verilmez.