1

oldukça fazla referansım var ancak aktif referansım çok az. yine de referans kazancım var. referans kazançların toplam kazancıma anında ekleniyor ve ben referanslardan para kazanmaya başladıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 2 kez ödeme aldım. belki de 3. inceleme biraz daha uzun sürüyor ama ödemelerde yine her zamanki gibi sorun çıkmıyor.

0

valla benim hiç referansim yok tek tabancayim yani ama referanslarim olsun isterdim çünkü böyle az kazaniyorum onlar sayesinde dahaa çok kazanirdim.

0

evet referans sistemi geldikten sonra ben ödeme aldım.hem de iki üç kere aldım. o yüzden sıkıntı yok şu ana kadar referansımla birçok üye getirdim.ancak onların içinden sadece üç dört tanesi aktif oluyor.

0

yani benim referansım da insanlar var ama bana bu zamana kadar 1 tl kazandırdılar. zaten birisi banlandı uyarmamıza rağmen zaten burada değiller hiçbiri yani sevmediler herhalde diğer sitede takılmayı tercih ettiler ama burada sabırlı olsalardı buranın ne kadar güzel olduğunu göreceklerdi yapacak bir şey yok kendileri kaybetti yani ne yapmak istiyorlarsa onlar yaparlar onun için benim referansım da kimse para almadı o da burada durmadığı için.