0

kazanc sagladigini sanmiyorum bir kac kez denemistim herhangi bir kazanc durumu soz konusu olmadi

0

ben şahsen bu uygulamayı hiç kullanmadım o yüzden bir fikrim yok ama umarım kazanç sağlıyordur çünkü herkesin paraya ihtiyacı var o yüzden bu sitedeyiz.

0

sorumani, bu konuda "kim bilir belki de soruların yanındaki artı ve eksi oylar kazanç çarpanınıza etki ediyordur." şekilde bir açıklama yaptı. ilerleyen zamanda bu konuda bir sürprizde bizi bekliyor olabilir.

2

geçenlerde sorumani yönetimi açıklamıştı “-“ “+” lerde kazanç sağlıyor diye ama ben bunun çok fazla bir etkilediğini düşünüyorum. geliyorsa bile en fazla bir kuruş getiriyordu ama burdaki üyelerin ona dikkat etmediğini düşünüyorum, herkes soruları cevaplıyor geçiyor.

0

begendigim soru ve cevaplara faydasi olur diye karsi tarafa + kullaniyorum. hiç - kullanmadim. umarim faydasi oluyordur.

1

merhaba sorulara konulan + lar sanırım kazanç sağlıyor tam bilmiyorum ama sitenin kazanç potansiyeli çok yüksek yani bir cevap ortalama 2 kuruş. bir insan 1 günde çok rahat 5 10 tl ye ulaşabilir ama bu site şuanda geliri nereden elde ediyor pek bilgim yok.

1

sadece soru sorduğumuz ve cevap verdiğimiz zaman kazanç sağlıyoruz sanırım.

3

evet sorumani söylemişti - ve + larda kazanç sağlıyor. çoğunluk ne artı nede ekşi veriyorlar hiç ugrasmiyor kimse yani bende artık + yada - kullanmıyorum . cevaplayip geçiyorum yada bazen + veririm geçerim . her soruda yapamıyorum insan unutabiliyor.

1

cevaplarda + ya da - lerin kullanılmasının kazanç sağlamasını sorumani’ye sormak gerekiyor. kim bilir belki de sağlıyordur.

0

sanmam soruları öne taşır gibi bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

1

bunu bende merak ediyorum veya sorulara konulan + lar arkadaslar