1

bu siteyi başka bir internet sitesinde takılırken reklamını görüp bi göz atarak keşfettim, uzun süre de buraya pek vakit ayıramamıştım ama artık tekrardan buralardayım

1

ben baska bir sitedeydim aslinda. sorumani ekibi de bunu bilir. :) neyse bir gun onlarin sitesinde reklamda cikti bu site. dedim ki madem burada yaziyorum. neden buraya da uye olup yazmamayim. iyiki de uye olmusum diyorum. gerci beni daha sonra orada engellediler ozelden birkac arkadasimi da buraya cagirdigim icin. iyiki de banlamislar. bende bu siteden ilerledim baya. yani burada guzel dostluklar da edindim.

1

bir is arama grubunda ki kisi sayesinde kesfettim

1

sorumani sitesini instagram üzerinde konuştuğum birinden öğrendim ama okula gittiğim için pek vakit ayıramam demiştim.ardından ben de bir yakınıma üye olmasını söyledim ve sitenin şartları da gayet uygundu yani kaliteli bir platform göründüğü gibi.daha sonra ben de siteye kayıt olmaya karar verdim birinin referansı ile daha az önce üye oldum yani daha yepyeni bir üyeyim burada,bol kazançlar.

1

benim bir arkadaşım bahsetti bundan hoşuma gitti benim sonra benide üye etti çok kolay oldu hiç zorlanmadım

0

sorumani sitesini tesadüfen keşfettim aslında internette dolaşırken yotueube de bir video gördüm ve bu video vesile oldu buraya kayıt olmam da. video da bir kız siteyi anlatıyordu bende merak ettim ve üye olmak istedim daha sonra güvenilir bir sitemi gerçekten para yatırılıyor mu diye yaptım ve bekledim gerçekten de hesabıma para yattığı zaman güvenilir bir site olduğunu ayrıca kullanışlı hızlı ve kolay bir site olduğunu keşfettim ve böylelikle daha sık kullanmaya başladım siteyi de çok sevdim site içeriğini de beğendim. faydalı bir site olduğunu ve aynı zaman da bir şeyler öğrendiğim bilgi edindiğim de keşfetmiş oldum böylece. bence güzel bir site ben beğeniyorum.