0

peş peşe soran mı çıktı yine? meşhur olan şeyler neymiş öyle ya?

plakalari soran gibi sende meshur seylere mi daldin arkadasim. akliniza soru grlmiyorsa cevaplamak da para kazandiriyor. sorular 2 kuruşken cevaplarde ne kadar uzun yazarsan o kadar cok kazanirsin. 30-40 kuruslara cikarsiniz. soru bulamiyorsaniz siteyi bofmayin bu sekilde arkadaslar.

4 cevap
1

evet culda. haklisin. surekli bizi elestirmen gibi... hadis-i serifi hatirlattigin icin tesekkurler. ;)

2

isteyen istediğini sorabiliyorsa, isteyende istediği gibi yorum da yapabiliyorsa, sorun olmamalı.
kınadığın şey başına gelmeden insan ölmezmiş dermiş birileri. boş verin.
isteyen istediği soruyu cevaplar neden kafanıza takıyorsunuz ki?

1

yani kanka bence gerçekten de haklısın. her gün aynı sorunla karşılaşıyoruz sonra böyle insanlar emek harcamadan soru soruyorlar ondan sonra biz de cevap verdiğimizde o sorular silinince otomatikman bizim cevaplar da silinmiş oluyor ve kazançlarımızdan düşünüyor. hani sorumani 50 kere söylüyoruz böyle insanların bu sitede işi olmasın. hani emek vermeden kazanç sağlıyorlar bence bu haksızlık düşünüyorum. sabahtan beri evet neyi meşhur, şu an neresi meşhur bilmem ilmem ne gerçekten sıkıldık artık biraz insaf yani biz de insanız ama insanlar artık umurumda değil. sanane deyip geçiyorlar bir şey bile söylesen yani artık ne diyeceğimi ben bile anlayamadım siteyi resmen çöplüğe çevirdiler. böyle devam etsinler bakalım sonradan ne olacak göreceğiz.

1

evet haklısınız. aslında aynı tarzda olan sorular için site yönetimi bir önlem alması lazım. aynı rengin tonlarını sormak gibi bir şey bu. sorumaninin en meşhuru da aynı tarz soruları olması lazım sanırım :)