0

reklam olmadığı için kazançlar aşırı düşük mü?

reklamlar aktif olmadığı için kazançlar aşırı düşük. adsense onay vermesi için site trafiği artmalı bunun için kendinize referans çekmeye çalışın hem kazançlarınız artsın hem kazançlarımız

7 cevap
0

aynen kazançlar aşırı düşük bir paragrafa sadece dört kuruş kadar alabiliyoruz bu zaten sitenin gelir durumunun düştüğünü gösteriyor. sitenin reklamı olmadığı için kazanç sağlayamıyor ve sürekli eklenen yeni kullanıcılar olduğu için site daha da çok para harcamak zorunda kalıyor. bunun yüzünden kazançlar daha da düşüyor.

0

yani aslinda bu soru acildiginda kazanclar daha iyiydi bunda emin olabilirsin. sitenin ilk gununden beri bu sitede oldugum icin kiyaslama yapabiliyorum. acikcasi sitede reklamlar arttikca sitede kazandigimiz paralar dustu. bu beyin bedava zirvaligi devam ettkkce bu sitede uye kaybetmeye devam edecek. bu da tiklanma anlaminda para kaybetmesi demek. eger tiklanmada azalma olursa sitede reklamlarin cogalmasini beklemeyin. bu bir gercek. site bunu goz ardi ediyor. siteye seviyelere gore soru sorma lkmitini getirirse bir ihtimal tiklanmalar artacak ve betin bedava modu bu kadsr aktif olup uzun sureler devam etmeyecegi icin her yazarin girmesi saglanabilecrk.

0

yani evet güzel bir site ama ilaçları gerçekten olmaz yani bütün gün başında oturman gerekiyor ama yeni güzel diğer sitelere göre daha güzel yeni olduğu için belli başlı bazı eksikleri olabiliyor tabii ki ama bence zamanla daha güzel bir site haline gelecektir bundan eminim referans sistemine gelirsek ben çok insana söyledim ve kendi sayfamdaki linki paylaştım uyu bulanlar oldu evet ama kazançları çok az olduğu için geri çıkıp oynamamayı tercih ettiler yani ben onlara anlattım eğer yarışmalara falan katılırsanız daha güzel kazaçlar elde edersiniz falan filan diye anlattım ama kazançları çok azdı geldiği için kimse oynamak istemedi.site nasıl olur gerçekten ben de bilmiyorum ama şimdilik yani site güzel evet kazançlar az ama günden güne bunu arttırabilirsin yeni üye olanlar kazançları çok az bulduğu için öylece bırakıyorlar yani oynamıyorlar.

1

site daha çok yeni. zamanla reklam ve reklam geliri de artacaktır. ayrıca diğer sitelere göre gayet güzel ücretleri.

çalışmaya ve kazanmaya devam.

1

aslinda cok dogru konuya degindiniz . bencede reklam olmadigi icin gelirler dusun . bunun onune gecebilmek icin . reklam gelirleri bolcs koyulmali bizde bunlara tiklayarak . hem sitemizin kurucusunun hemde kendi gelirimizi yukseltecek kaynak olusturabiliriz . bana mantikli geliyor . soru sor kismi var mi biliyorum . soru sorup cevap alsak iyi olur . siz bunun icin oneride bulundunuz mu ?

1

yeni site bende yeni uyeyim insanlar ciftlikbamktan sonra güvenip üye olmuyor.

0

yeni bir site olduğu için yavaş yavaş üye geliyor, bugün yapılan sürpriz referans sistemiyle daha çok üye gelecek ve daha çok site kazanacak.