0

bence sorumani ekibi üyeleri için çalışan bir platform belki cevapları normalde bir kuruştan 2 kuruş yaparsa kazan sağlayabiliriz daha fazla hem de buradaki üyelerin sorulara cevap yazma hırs artar ayrıca 4 ödemeni nasıl azim yapıp aldıysan beş ödeme ne de bu şekilde çalışarak yazarak alabilirsin değerli arkadaşım.

1

açıkçası bana da eskisi gibi gelmiyor ve oldukça fazla dile getirdim bunu. hatta iki kat kazanç da normal sınıra geldi gibi hissettim ben. sorumani sitesi yeni yılda etkili bir düzenleme yapar inşallah. uğraş ve çabalarımıza değsin kazançlarımız. ilk zamanlardaki kazançlarıma şu yarışma döneminde bile erişemiyorum sanki. bende altıncı ödememi aldım şu an 150 lira toplam aldığım ödeme.

0

okuyankurd işler bu aralar yoğun oluyor ve iş dışı vaktimi genel olarak uyuyarak geçiriyorum.elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum.bende seni pek aktif göremiyordum.

0

epelek aktif olmaya çalışıyorum.önceki kadar aktif olamasamda bana sanki sitenin kazançları aynı değil gibi geliyor.çünkü önceden çol uğraşıyordum. tamamda bu kadar az değildi sanki kazançlar bakalıö x2 kazanç etkinliği var ordan güzel para kazanabiliriz umarım.

1

sitede iki kat kazanç varken biraz daha aktif olabilirsiniz. diğer türlü bende günlük bir liraya kadar düşürmüştüm kazancımı. bu iki kat kazanç yüz güldürür biraz, yılbaşı yarışması da umarım herkese hitap eder.