0

kaçak çay çünkü daha kaliteli oluyor. yurtdışına ait olduğu için

1

iyisini kötüsünü bilmem ama benim için kaçak çayın tadı bambaşkadır hiç içmiyorum tadından hoşlanıyorum çok su iç bana hoş geliyor ama kaçak çay benim vazgeçilmezim indir zaten ben çay seven biriyim her yemeğin yanında mutlaka çay bırakmam gerekiyor eğer yemeği çay ile birlikte yemezsem o yemek hiç beni tutmaz ama çayı da kaçak çay olmalıdır normal çay içmem ben normal çayın kokusu bana bir tuhaf geliyor biz normal çayeli çay gidiyoruz yani yeni çayın tadı hiç güzel değil.

0

dogu ve güney dogu bolgesinde en cok içilen caydır.vede buyuk sehirlerde veya baska sehirlerde kendi yoresıne ait kaçak çay icin kişiler alir gelirler.bende ictim ama secim olmaz benim icin cogu kez çay iyi olsun diye kaçak çayla normal çayı karıstırırz.

0

yani ben çocukluğumdan beri kaçak çay içiyorum. arkadaşım birisi de teröre gidiyor demiş kaçak çay öyle bir şey yok. hani bilip bilmeden bence konuşuyorlar. bunun terörle meral hiçbir şekilde alakası yok. zaten öyle bir şey olsaydı türkiye'de kaçak çay kimse satamazdi ve yasaklanırdı ve hiçbir şekilde yasak da değil. marketlerde bile paket halinde satılıyor ben dediğim gibi kaçak çay tercih ediyorum ama evlendiğimden beri türk çay içiyorum ama kaçak çayın tadı bana daha güzel geliyor o da heralde alışkın olduğum için olabilir. yani en azından çok az bir şey yapıyorsun gerçekten ha tavşan kanı gibi çay çıkıyor ve tadı da üzel ama türk çayından gerçekten memnun değilim. normalde ben kendim türküm ama türk çayını sevmiyorum.

0

kaçak çaykn tadı talaştan yapılmış gibi bence