0

karşılıklı sevgi ve saygı olmazsa eşler
arasında sürekli kavga olursa ne biliyim artık kendilerini birbirlerine karşı yabancı goruyorlarsa birbirlerine karşı yabancilastiysalar yada artık birbirlerine sürekli kötü davraniyorlarsa bu iliski bitmiştir artık .yada daha kötüsü başkasına aşık olduysa yada ona gitmek istiyorsa bu ilişki bitmiştir.ok kötü bir durum ya ben evlendigim kişinin sonsuza kadar sevdiği olmak istiyorum benden hiç gitmesin hep beni seçsin istiyorum

1

karşı taraflı sevgi saygı bitti mi ilişki biter zaten sürdüyseniz de ilişkiyi o ilişkiden bisey olmaz

0

ufak tefek tartismalar tabiki olur ama bu tartismalarin yerini tartaklamak aliyorsa hic sevgi olmamis demektir ayrica aldatma konusuda direk bitirebilir

0

sevgi saygı bittiği zaman tüm ilişkiler de biter

0

kişilerin birbirine sevgisi, saygısı ve tahamülü kalmadığı zaman o evlilik bitmiş demektir.

0

birbirlerine karşı saygının bittiği , küfür ve şiddetin uygulandığı zaman biter. aldatma durumundada bitebilir bunlar bazı sebeplerden biridir . teşekürler .

0

ilişkiler kişilerin kendilerine göre olan anlayış, sevgi, saygı ve sadakat duygusunun kişi üzerindeki değerine bağladır. şahsen benim için bir ilişki/evlilik saygı ve sadakatın kalmadığı, kişinin fikirlerinin yok sayıldığı an bitmiş demektir.

0

bir ilişkide sevgi ve saygı yoksa o ilişki / evlilik zaten biter. bundan hariç: aldatmak ve şiddet de asla kabul edilecek şeyler değildir.

0

bir ilişki ,sevgi saygı,sevgi bitince biter anlasmamazlik,şiddet varsa biter.zaten saygı ,güven başta gelir. bunlar zaten olmazsa o ilişkinin anlamı olmaz herkes sevebilir her sevgide aşk değildir.kavga da tartışmada bile ilişkisini bitiren var. bir erkek,kadın sorumluluğunu bilmiyorsa ikisinden birisi artık tamam bitsin yani diyip bitiren bile var her nedenden yada bahane bile bulup bitiren çok gördüm.

0

maddi ve manevi bağların tamamen koparılmasıyla biter. hukuken bir evlilik boşanma davasının kesinleşmesiyle biter. kesinleşen karar, nüfus müdürlğğü ile mahkemece paylaşılır ve boşanma bilgileri kayıtlara işlenir. kadın eski soyadını kazanma hakkı kazanır böylece.

0

ona seni asla sevmedim diyince biter. bir kitap da gördüm

0

saygi sevgi yoksa zaten bitmistir anlamsizca sevfi die birsey yok

0

saygı,sevgi ve güven kalmadığında bu durumların olmayışına dayali olarak oluşan zorundalar baş gösterdiğinde içinde bulunduğunuz ilişki biter.

0

sevgi saygı bittiğinde her şey biter cinsellik her zaman ikinci planladı bence

0

tartışmalar,şiddet,geçimsizlik ne kadar fazla olursa o zaman tamamen biter.