0

en çok sevdiğim bir sürü kitap vardır örneğin, ahmet ümit bab-i esrar kitabını çok sevmiştim hatta yazarın ismini hatırlamadığım bir kitap daha vardı adı avcıydı. buradaki kitap beni çok etkilemişti çünkü buradaki insanın beyninin çoğunu kullandığı anlatılmıştı ve değişik olaylar yaşamaya başlamıştı bu kitap beni çok etkilemişti .bu yazarın diğer bir kitabı var o da cellat o da çok etkileyici ve sürükleyici bir kitaptı.daha sayabileceğim pek çok kitap var bunlar ahmet günbay yıldızın kitapları ve alacakaranlık serisi kitapları dir. kurt seyit ve şura, kurt seyit ve murka kitapları da beni cok etkilemişti.

0

canan tanı çok seviyorum en sevdiğim kitabı da eroinle dans kaç kere okudum hatırlamıyorum bile bir de aziz nesin yaşar ne yaşar ne yaşamaz var hatta filmi de vardı şafak sezerin başrol olduğu bu iki kitabı tavsiye ediyorum herkese

0

en sevdiğim kitap gri kehanet yazarın ismini hatırlayamadım.

0

tek kitap ve tek yazar sorulmuş soruda anladığım kadarıyla.bu sorunun cevabı bende tek olamayacak kadar çok.en sevdiğim kitap şüphesiz suç ve ceza'dır.en sevdiğim yazar ise dostoyevski'dir.başka kimselerde olmayan bir tat alırım dostoyevski okurken.ahh hele raskolnikov'un o çaresiz iç söylenmeleri ne kadar da tanıdık dedirtiyor insana.yaşlı rehinci kadının kötücüllüğünün yanında raskolnikov bir melek gibidir sanki.paradan başka bir değeri toktur kötü kalpli yaşlının ve raskolnikov o genç haliyle bunu sorgular durur.oysa ona azıcık bir para yetecektir.yaşlı kadının hizmetçi kızlara yaptığı kötü davranışlar da raskolnikov'un gözünden kaçacak gibi değildir.genç hukuk öğrencisi suç işlemeden nedenlerini bir bir toplar adeta.bu güzel kitabı bugünlerde tekrar okumaya başlayacam.dostoyevski edebiyatın tanrısıdır.

0

birçok kitap var.
-şeker portakalı/ vasconcelos
-bir çift yüre/marlo morgan
-semerkan/ amin maalof
-çivisi çokmış dünya/amin maalof
-küçük prens
-bülbülü öldürmek/harper lee
-incir kuşları/sinan akyüz

0

türkiye'den en sevdiğim yazar pınar kür'dür.özellikle asılacak kadın ve yarın yarın romanlarını çok severim.soruyu türkiye ve dünya diye ayırıyorum gördüğünüz gibi.

0

en sevdiğim yazar zülfü livaneli'dir. serenad, kardeşimin hikayesi, son ada, bir kedi bir adam bir ölüm, huzursuzluk ve konstantiniyye oteli'ni okudum. serenad ile kardeşimin hikayesi arasında karar vermekte zorlansamda sanırım en sevdiğim ve etkilendiğim kitabı serenad diyebilirim.

0

margaurite duras'ı çok severim.sevgili isimli kitabı en sevdiğim kitaptır.dünya edebiyatına kısa kesik cümleler tekniğini getirerek biricik bir tarz yaratmıştır.ayrıca hiroşima sevgilim filminin senaristidir kendisi.

0

benim favorim ahmet ümit bir çok kitabını okudum sonunu merak ederek büyük bir heyecanla bitirdim kitaplarını sonunda da vay be dedirten kavim kitabını çok severim tavsiye dır mutlaka okunması gereken bir kitaptır eminim benim kadar siz de seveceksiniz

0

yazarının ismini şuan tam olarak hatırlayamıyorum ama okuduğum kitaplar içinde en sevdiğim olasılıksız harika bi kitap okumayanlara tavsiye ederim merak edenlere okumayı düşünenlere tavsiye ederim kesin okumalılar

0

en sevdiğim kitap yazarı sherlock holmes gölge oyunları kitabıdır

0

mustafa armağandır çok güzel bir tarihçidirı kısa ca hayatıistanbul üniversitesi edebiyat fakültesi türk dili ve edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra çeşitli yayınevlerinde editör olarak çalıştı. 1995-1996 arasında izlenim dergisinin yayın yönetmenliğini yürüttü. sosyal bilimler ansiklopedisi (risale yayınları, 4 cilt) ve osmanlı ansiklopedisi (ağaç yayıncılık, 7 cilt) adlı çalışmalarının yayın koordinatörlüklerinde bulundu. m. m. şerif'in 4 ciltlik islam düşüncesi tarihi adlı derlemesi (insan yayınları, 1990-91) yayına hazırladı. türkiye yazarlar birliği tarafından üç defa ödüle layık görüldü: batı düşüncesinde dönüm noktası (f. capra'dan tercüme dalında, 1989) ve şehir, ey şehir (deneme dalında, 1997), osmanlı: insanlığın son adası (tyb fikir ödülü). telif kitapları olan gelenek (1992), gelenek ve modernlik arasında (1995), şehir asla unutmaz (1996) ve bursa şehrengizi (1998) dışında derleme ve çeviri olarak çok sayıda kitabı bulunmaktadır.

gazeteciler ve yazarlar vakfı'nda yayın bölümü yöneticisi olarak görev yaptı, mehtap tv'de tarih aynası adında bir program sundu. 1995'ten itibaren zaman gazetesinde yazı yazdı. ali ünal ile birlikte 1999 yılında medya aynasında fethullah gülen (kozadan kelebeğe) adlı kitabı hazırladı. kitap, gazeteciler ve yazarlar vakfı tarafından basıldı. 2000 yılında ise bu kez, gülen için yazılan yazıların derlendiği diyaloğa adanmış hayat kitabını hazırladı. bu kitap da yine gazeteciler ve yazarlar vakfı tarafından basıldı. 2000-2002 yılları arasında, yine cemaat'in hazırladığı da (diyalog avrasya) dergisinin genel yayın yönetmenliğini yaptı.[1] 7 mart 2016 tarihinden itibaren yeni şafak gazetesinde her pazar köşe yazısı yazmaya başladı.

ayrıca armağan, nisan 2012 tarihinden beri derin tarih adlı derginin genel yayın yönetmenliği görevini de yürütmektedir.

0

bir çok kitabı ve yazarlarını çok severim fakat en sevdiğim kitap
kürk mantolo madonnadır ve yazarı sabahattin alidir.

0

kuranı kerim dir yazarı allahu tela dır başka kitap tanımam aşk kitabı dışın da tabi