0

se gide güvende oldukça önemli. bir insanı tanıdıkça ona güven duymaya başlıyorsunuz eğer size güven veren biri ise sonra zamanla onu sevmeye başlıyorsunuz. yani sevmekte güven duymakta oldukça önemli sevgi bittiği yerde bile güveni korumak karşınızdaki kişiye güveninizin olması güzel bir duygu enazından ayrılmak istediğiniz de bile ona duyduğunuz güven farklı oluyor. ancak yeterli olmuyor. ne sevgi yetebiliyor bazne nede güven yetiyor.

1

evet güven sevgiden daha önemlidir bir insanı sevebilmeniz için önce güvenmeniz gerekiyor.güvenmediğiniz bir insanı asla sevemezsiniz bütün benliğimizi ve kişiliğinizi o insana teslim edemezsiniz güven gerçekten bir çok duygudan çok daha önemli ve eğer karşınızdaki insana güvenirseniz kalbinizi,kişiliğinizi ,ruhumuzu her şekilde teslim edersiniz hiç tereddüt etmeden ama karşınızdaki insana güvenmiyorsanız bununla ilgili hiçbir şey yapamazsınız sevginizi asla ama asla güvenmediğiniz bir insana gösteremezsiniz.önce bir insana güvenin sonra bütün benliğimizle teslim olun derim ben.

1

tabiki de güven daha önemli ilişkide ,güven olmazsa olmaz. ilişkide bana göre saygıdan çok güven bile daha önemli insan güvenemedigi insana saygı, sevgide duymaz. güvenmek çok önemli ilişkide güvenmezse insan ilişkisi son erir.

1

elbette güven sevgiden önemli eğer bir insana davranışları san karşı bir şüphe uyandırıyorsa bu ilişkide asla gün olmaz zaten güvenmediğin birisini de kolay kolay sevemezsin.senin arkandan iş çeviriyorsa tabii o da gözün nen görmen lazım.eğer ilişkide şüpheler çoğalıyorsa sevgili sen evlenmeden ilişkiyi bitirmen lazım çünkü evlendikten sonra geri dönülmez tahribatlara yol açar.

1

bi insanı sırf güzel olduğu için sevebilirsiniz ancak güzel olduğu için güvenmezsiniz o yüzden güven her zaman önceliklidir.

1

güvenmediğin bir insanı sevemezsin ki ,önce güven olması lazım ki sevgi ve saygı da akabinde gelebilsin. şahsen ben güvenmeden saygı duymam,sevemem de ona ek olarak.

1

güven duygusunun önemi kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir. bana göre güven daha önemlidir.

1

sevgi güven olmadan bir anlam icermez! güven olacak ki sevgi devam etsin.