0

bu hayatta benim çok amacım var ilk amaçlarından ilk hedeflerinden biri ise üniversite kazanmak yani şu an lise son öğrencisiyim annem bana dedi ki 4 senelik üniversite kazanırsam iphone x alacağım dedi ben de bu yüzden ilk amacım üniversite kazanmak üniversite amacım ise şöyledir tyt sınavına giriyoruz o sınavdan 260 puan ve üzeri alacağım inşallah allah'ın izniyle her neyse o puanın üstünde aldıktan sonra yalova'da subaylık okulu var oraya gitmeyi düşünüyorum subaylık okulu 2 sene neden oluşuyor iki sene okul okuduktan sonra dersleri bitirdikten sonra mülakatları falan giriyorsunuz yani önümüzde daha büyük sınavları oluşuyor bunları da kazanabilirsem eğer subay olmayı düşünüyorum çünkü bizim akrabalar da var onların da bana yardımcı olacağını düşünüyorum ki hiç kuşkusuz. ikinci amacım ise ehliyet almak şu ana kadar ehliyet parası biriktirme amaçlıyordum bayağı bir ehliyet parasını biriktirdm. şu an yaklaşık 1500 tl falan para biriktirmiş durumdayım ehliyet parası da 2500 tl falan olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam 2. amacımız ehliyeti almak doğum günün bekliyorum 18 yaşına geleyim direkt gideceğim gireceğim sınava inşallah sınava girerim geçerimde amacıma da başarılı ile ulaşmış olurum.

0

şahsen bu hayatta bir amacım yok ama bir amaç bulmaya çalışıyorum hayata tutunmaya çalışıyorum ama çok zor.

0

bu hayatta amacım var çocuklarım için birikim yapmayı seviyorum.hayatları kolay olsun bizlerin yasadiği sıkıntıları yasamasin lar diye tek amacım ikisi başka bir beklentim yok açıkçası

0

bu hayatta iki amacım var; birisi sevdiklerimi mutlu etmek. diğeri ise allahın istediği gibi bir kul olmak. sadece bunları hedef olarrak görüyorum ve başka bir şeyi amaçlamıyorum.

0

amacın yoksa yaşamanında bir anlamlı yok demek. bir umudun yoksa sende yoksun demek.evet bir amacım var en büyük amacım annemin yanında olmak onun için yaşıyorum desem yeridir. bunun yanında tabiki avukat olmak ve huzurlu bir yuvaya sahip olmak isterim .

0

amaçsız hayata tutunamaz ki insan^^