0

ben en çok gereksiz insanları mutlu etmek için zamanımı harcadım özellikle son iki yılda resmen sadece bunlarla ilgilendim peki sonuç tamamen hüsran insan olmayan bu yaratıklara değer verince yine zararlı ben çıktım. oysa ki derslerimden bile geri kaldım onlar yüzünden kpss 'den düşük aldım. bu sene ise artık umursamamaya karar verdim vaktimi yine eskisi gibi kitaplara ve derslerime ayırmaya karar verdim. bir de artık bebeğim var tüm zamanlarım ona feda olsun..

0

ben bir takım ilişkilerin sonucunda tüm insanların problemi olduğunu gözlemledim. şimdi ortada bir problem var ama kimse bu problemi çözmek için müdahalede bulunmuyor. neden? çünkü düşüncenin düşüncesi ve problemin problemi var. şimdi problemin olması çok iyi bir şeydir ve hayatımızın her döneminde muhakkak ki olucaktır. problemlerin oluşma nedeni çevremizi ve insanı anlamayı anlamak. bunları yapanlar var mı var ama nedense kimse bir müdahalede bulunmuyor ve problemleriyle yaşamaya başlayıp çözümden kaçıyorlar. şimdi olaya girmeden önce problemden kaçma sebebimiz nedir? problemden kaçma sebebimiz o problemle ilk defa karşılaşıyor olmamız. bu da şunu gösteriyor ki insanlar bilmediklerinden korkar. çünkü o bilmedikleri onların hayatını ve rahatını değiştirebilir. yapımız gereği bizler ertelemeye ve sorunlarla yaşamaya yani keyfimize düşkünüz. şimdi ben bunları aşıp ta araştırma yaptığım zaman şöyle bişey yaşıyorum, atıyorum başarısızlığın ne olduğunu araştırıcam. bunu araştırırken karşıma özgüvensizlik çıkıyor. şimdi başarıyı anlamam için özgüvensizliği anlamam lazım ve doğal olarak bir sapma yapıp başka bir konuyu araştırıyorum. bu konuda ise özgüvensizliğin çevre faktörüne dayanıp bilinçsizliği ortaya koyduğunuz görüyoruz. en başta başarıyı yakalamak varken başarı kendi alanında bölünüyor ve bölünenler de bölünüyor. dolayısıyla konu sapıyor ve iyi bir gayret gerektiriyor. hatırlarsanız bizim ertelemeye yatkın olduğumuzu söylemiştim. burada ise erteleme devreye giriyor ve sonraki zamanımızda yapmaya çalışıp yapamıyoruz. bunun nedeni ise dikkatimizin dağılmış ve konudan soğumuş olmamız. ben zamanımı düşüncelerin düşüncelerini anlamaya çalışarak geçiriyorum.

0

insan kendi isteklerine ne kadar merakli olursa olsun belli bir süre zaman ayırabilir. kitap okumak, spor yapmak, gezmek, yemek yemek gibi isteklerini belli bure yapar ve ardindan yapmasi gereken baska islerine yonelir. kişi isteklerini hic bir zaman ihtiyaclarinin önüne koyamaz. gel gelelim insan oglunun en büyük ihtiyaci olan ve gününün 3 te 1 gibi büyük bir bölümünü harcadığı uyku ihtiyacı asla aksatilamaz ve engellenemez. cunku eğer uyku olmazsa geriye kalan hic bi aktiviteyi yapmaya vakit ve enerji kalmaz. tüm ugraslarin büyüğü uykudur ve hepsinin başı uykudur.

0

hayatımda en çok zaman harcadığım şey teknoloji zararlı olduğunu bildiğim halde kulanıyorum

1

kitap okumaya zamanında çok fazla zaman ayırırdım günün bazen 18i saati kitap okurdum

0

2012 yapımı need for speed most wanted 2 oynudur bunun için harcadığım zamanı sanmıyorum başka birine ya da başka bir şeye harcadığımı ama eğer oyun olarak mobalar felan sayılıyorsa 3 4 senemi böyle oyunlara vermişimdir

1

hayatımda en çok zaman harcadığım şey sosyal medya ve burada soruları cevapladım.

2

hayatımda en çok zaman harcadığım şey sosyal medya. bir kere girdiğimde belli bir süre çıkamıyorum.

0

hayatımde en çok zaman harcadığım şey yemek yemektir

0

hayatımda en çok zaman harcadığım şey şu forum siteleri ve internetten para kazanç siteleri bunları araştırdığım kadar okul hayatına çalışsaydım emin ol filozof olurdum :)

0

hayatımda en çok zaman ayırdığım elektronik aletler.bunlar televizyon,bilgisayar,akıllı telefon boş vakitlerimde kullandığım cihazlardır.

1

hayatımda en çok yabancı dizi izlerken zaman harcıyorum sanırım

0

cocugumla en cok zaman geçiriyorum simdi sorumani tanidiktan sonra ikisi olacak

0

hayatımda ençok zaman harcadığım zaman herhalde sorumani sitesidir.

0

telefon pek elimden düşmüyor. bir şeyler araştırıyorum. çok fazla boş zamanım var aslında. daha faydalı şeyler yapmalıyım. farkındayım.