1

en çok para harcadığım yerler evimden çıktığım yerlerdir. bir cafeye giderim sadece bir milkshake söylerim 12 tl gitti bile bı 12 tl daha çok harcarim cafede lunaparka giderim para biter üst baş alırım para biter yolda giderim boks makinası görürüm rekoru geçmek için param biter langırt görürüz arkadaşlarla sabaha kadar oynarız memlekete giderim orda param biter çok harcarim çok.

0

en çok parayı arkadaşlarla sahilde geçirdiğimiz zamanlardır florya sahile giden bilir dondurmanın topu 5 tl dir ister istemez her gidişimizde 200tl den fazla param gidiyor ve her hafta yapmak kötü oluyor

0

genelde para harcamak gibi bir alışkanlığım yok günlük ihtiyaçlar için buda yiyecek içeçek türleridir ha bide sigaramız var onun dışında pek bir eğlence amaçlı para harcaması yapmıyorum.

0

yanı ben ihtiyaçım olmasa para harcamam kesınlıkle ne zaman kızımım yada evın bş ıhtıyacı olur ona gore harcama yaparım oda mecburi ıhtıyaçlar yanı oyle cok para harcayan gezen tozan bırı degılım oyuzden harcamam ona gore oluyo

0

en çok para harcadığım yer arkadaşımla çıktığımda gezdiğimiz yerlerdir. mesela çıkarız dolaşırız sonra kafenin birine otururuz. orada yer içeriz. en çok bu tür yerlere gider param. allahtan her gün çıkmıyoruz dışarı , yoksa bitmiştim yani.. onun dışında eskisi kadar olmasa da abur cubur alıyorum. yani özel günlerimizden dolayı insanın canı tatlı çekiyor..

0

tabikide alışveriş merkezleri her önüme geleni almak istiyorum bişey alıyorum sonra daha güzel bişey çıkıyor karşıma içimde kalıyor ...

0

bu zamana kadar en çok para harcadığım ürün sigaradır. günlük 1 paket sigara içtiğim için günlük 10 tl para gidiyor. aylık 300 tl harcama yapıyorum. bunların haricinde arkadaşlarımla toplandığımızda yiyecek ve içecek aldığımızda günlük daha çok para harcıyorum. aylık en fazla 600tl harcama yapıyorum.

0

benim günlük hayatta çok giderim olmasa da tabiki baya ay sonu giderim vardır
bunların başında en çok alışveriş msrketlerinde geçiyor tabiki yiyyecek olarak tabiki en çok tüketilen malzemeler vardır buda günümüzde böyle geçer çocuklarda olduğu için her hafta baya bir harcanarak yapılır.zaten geri kalansa bizim günlük yaşantımızda her ay normal ödediğimiz ürünlere vardır.

0

benim en çok para harcadığım yer kitaplar oluyor. elime ne kadar para geçerse geçsin bir kısmını hep kitaplar için ayırıyorum ben. hatta arkadaşımla alışverişe çıkalım ve kendimize alışveriş kumbarası yapalım şu zamana kadar dediğimiz kumbaramdaki parayı da kasım ayında tüyap kitap fuarında çatır çatır harcamış biriyim. yani o derece kitaplara para yatırıyorum. elimde ne kadar para varsa kitap alasım geliyor. hani kadınlar indirimde bir kıyafet çıldırır almak ister ya… benim de durumum kitaplarda öyle. eğer okumadığım bir kitap indirime girdiyse almak için elimden geleni yapıyorum. yani eğer kitap olmasaydı hayatımda tabii abur cubur derdim. ama işte kitaplar olunca hayatımda, tam ortasına yerleşiverdiler.