0

evet acıyorum herzaman parayı kazanmak cok zor harcamak kolay

0

ihtiyaç bile olsa harcadığım paraya acıyorum bu cimrilik olarak algılanmasın çünkü para yok yani kolay kazanılmıyor emek veriyorsun saatlerini harcıyorsun sosyal yaşantını yok ediyorsun resmen para kazanmak için o yüzden ne alırsam alıyım hepsine üzülüyorum çünkü emek emek kazandığımız para yüksek fiyatlı ürünlere gidiyor ve bu hiç güzel bir durum değil

0

evet bazen üzülüyorum. buna mı vermişim bu kadar parayı diyorum bazen. ya da çok gereksiz oluyor ama yine de almak isteyip de alıyorum sonra da üzülüyorum harcadığım paraya.. bir de kendi param yani. kendi kazandığım olunca daha bi üzülüyorum..

0

her hamburger yedikten sonra yaşadığım durum nedenini hala çözemedim

0

harcadığım paraya acıdığım çok oldu.insanın sonradan aklına geliyor o parayı daha iyi bir şekilde değerlendirebilirdim diye.ama üzülmemek gerekiyor çünkü olan olmuş.

0

bir iki defa aldığım kıyafetlerden dolayı çok pişman oldum. param çok gitti keşke almasaydım dedim ama sonra da boş verdim.

0

kendi kazandığım paraları fütursuzca harcıyabiliyorum ama babamdan veya bir başka birinden aldığım da 1 lirasını harcarken içimde bir burukluk oluyor

0

bazen sevdiğim birşeyi alsam bile bunun yerine başka birşey mi yapsaydım diyip acıdığım oluyor ya da aldığım şey kötü çıktığında acırım.

1

valla geçen sene kredi kartın da harcamalarima ve şuan ödeyememe durumuma çok acıyorum. :)

1

her insan bazen öyle harcamalar yapar ki, yaptığı harcamanın boşa gittiğini, değmeyecek bir şeyi parasını saçtığını görünce çok üzülür. ben de çoğu zaman aldığım ürünlerden ya da gezdiğim yerlerden memnun olmamışımdır.

0

evet ya... hele bir gıda ürünü aldıysam ve bozuk çıktıysa o, çöp oluyor yani. ona çok acıyorum malesef....