0

huzur bulmak için gözlerimi kapatınca kendimi dünyayı gezerken buluyorum. bu bana huzur verirdi iyi gelirdi. veya yüksek bir tepeden aşağıyı seyretmek isterdim. manzara da bulunmak bir deniz kenarında olmak kuşların sesini duymak mevsimin bahar olduğu bir zamanda. bunlar bana çok iyi gelirdi içim huzur dolardı. yine yeşillik içinde orman türü bir yerde yaşamak. bir kumsala uzanmak gökyüzüne bakıyor olmak. sevdiklerimle beraber olmak onlara sarılmak da bana huzur verir kendimi iyi hissetmemi sağlar. şiir okumak veya roman okumak hikaye dalmak bir de yanında kahve olucak ki demeyin huzuruma. ah yokmu o huzur o iç huzur. bunları yaparak huzur dolabilirdim. veyahut dua ederek veya meditasyon yaparak dai çsel huzuruma ulaşabilirdim.

0

her yeri para dolu son derece lüks bir malikanede yeni yaptığım alışveriş torbalarının yanıbaşında dinlenirken hayal ediyorum.

1

bir hamakta uzanmış, yanımda kedim, kitaplar hafif gölge, hafifi güneş bir ağacın altında dinlenirken...

0

kitap dolu odamda hayal ederim kendimi

0

kendimi dağ evinde hayal ediyorum. yağmurlu bir gün evimin balkonunda oturmuşum ayaklarımı uzatıp üzerime battaniyeyi örtmüşüm. elimde kahvem yağmuru izliyorum yağmur sesini dinliyorum. yağmur yağdığında ki o toprak kokusunu içime çekiyorum.