0

henüz yeni başladım fakat referansların daha fazla olacağına inanıyorum şu anda hiç referansım yok umarım fazlaca referans getirip iyi ücretler kazanırım

0

ben insanalri anlamiyorum. saatlerce bos seyler icin konusmayi biliyor ama kendi icin bir sey kazanmak kendini maddi anlamda bir nebze rahatlak icin kilini bile kipirdatmiyor

0

gelir bu kadar düşükken insanları ikna etmek oldukça zor ama gerçekten para ihtiyacı olan arkadaşlarınız ve boştaysalar zaten gayet iyi birşey fakat daha ikna edebildiğim 1 kişi oldu ve kazandırdığı 2 kuruştan sonra terk etti burayı

0

insanları sisteme ikna etmek için daha cazip şeyler vaadedilmeli. gelirler çok düşük. yada bonus ücretler çıkmalı ki daha eğlenceli olsun heyacanı artsın

0

öncelikle referans gösterdiğimiz kişi zaten bizdende kazanç sağlayacaktır. ve yazar olmak artık eskisi gibi değil çok daha basit. önüne gelen kitap çıkarıyor. birde bununla övünüp kendini yazar ilan ediyor. keşke eski yazarlar gibi daha çok öğretici kitaplar yazanlar olsa.

0

bende referansla bircok arkadasimi siteye uye etmek istiyorum lutfen gelirleri birazdaha arttirilsin gercekden muazzam bir site olucaksiniz insanlarin cogu calisdigi isden yetinememekde ve ek is olarak sizin sitenizi takip etmekde umarim birsuru insanin emeklerinin karsligini gayet iyi bi sekilde verirsiniz simdiden sizlere tesekkur ederiz basarilarinisin devamini dilemek uzere ve kesinlikle simdiden kazanmaya basladim bircok arkadasimida siteye davet edecegim.

0

daha önce de bu konuyu yazmıştım o zaman da referanım oldukça azdı ve arkadaşlarım referans olma konusunda pekte gönüllü değillerdi ancak sonraları sosyal medyada yapmış olduğum paylaşımlardan dolayı referansım arttı artan referanslarımdan yazan kişi şu an için az o yüzden referans sistemin bana vermiş olduğu gelirde az ancak şurada bir yorum yapmam gerekirse %20 yerine sorumani belli bir miktar hesabınıza aktarırsa insanları cezbeterek referans sisteminin etkinliği arttırırsa sorumani’ye gelen kullanıcı sayısı artar ve buradan kazanmış olduğunuz fiyat,gelir artar.bu konuda düşüncelerim hala aynı, normal seviyede ilerlemektedir. referans sistemi kazandırdığı fiyat bakımından biraz az geldiği için sanırım değer görmüyor diye düşünüyorum .

0

bende yeni katıldım ancak kime tavsiye ettiysem kabul etmediler bende böyle devam etmeye karar verdim bir şey diyemiyorsun kişinin kendi aklı fikri var artık kimseye karışmıyorum uğraşmıyorum .

0

benim şimdilik dört üye getirdim ancak bunlardan sadece bir tanesi doğru dürüst yazıyor. yani çok daha fazla üye getirmek gerek, tanıtmak gerek, sevdirmek gerek. bu da ancak sorumani sitesinin yarışma, ödül ve kazanç sistemini geliştirmesiyle mümkün olabilecek bir şey. evet, kazanç sistemi iyi güzel ancak kazanılan para kaybedilen zamanın çok çöm altında sorumani.

0

onlar ünlü olmanın avantajını referans olarak geri alıyor

0

nasık oluyor tüm incelikleriyle anlatın da biz de faydalanakım bari

0

yüksek paralar kazanmak için referans sistemi şarttır. benim şu anda sadece bir referansım var. çevremde zamanı pek olan insan yok. bu sebeple referans sisteminden para kazanamıyorum. ama çeşitli platformlarda bu sitenin reklamlarını yaparak kendime referans kaçmaya çalışıyorum. en önemlisi de şu an kendi emeklerim ne kazandığın paranın helal olarak elime geçmesini mutluluğudur.ama elimden geldiğince reklamını yapacağım için kendime referans kazanacağını düşünüyorum. yüksek paralar kazanmak için bir üyenin en az 15 20 tane referansı olursa çok rahat para kazanacaktır. ayrıca kendi kazandığı paranın yanında bir de referanslardan gelen para ile yüksek kazançların mümkün olacağı görülüyor.

0

öncelikle ben siteye yeni üye oldum. şu an sistemi anlamaya çalışıyorum burada biraz para kazanıp çektikten sonra arkadaşlarıma da önereceğim. tabi onlarda buradan memnun kalır ve kullanırsa bende kazanabilirim.

0

referans sistemi gerçekten de çok önemli ama siteye çekmiş olduğumuz referansın sitede vakit geçirmesi onunda kazanç sağlaması çok önemli çok sayıda bir referansı olan birisi yattığı yerden kazanç sağlayabilir.

0

referans sistemi gerçekten çok kazançlı ancak çok sayıda referans yapmak kaydıyla. baktığımızda makale başına yüksek kazançlar olmasa dahi 10 referans olduğunu düşünsek gerçekten %20 büyük bir oran ve bu sayede toplama baktığımızda iyi bir kazanç elde edebiliriz. yalnızca şöyle bir durum var ki referans olarak davet etiiğimiz kişiler de burayı sahiplenmeli ve sitede çokça ve verimli zaman geçirmeliler. yalnız başına referans kaydettirmek çalışmadığı sürece hiçbir anlam taşımamaktadır. sonuç olarak kazanç yüzdesi referanslar için bence iyi ve bunu kesinlikle iyi değerlendirmeliyiz.

0

evet referans sistemi sayesinde her iki taraf da gereken miktarda kazanç sağlıyor

0

eğer kazançlar düşürülmesi yerine arttırılırsa referansla üye olanlar hemen bir iki cevap yazıp gitmeyecektir sorumani. bu konuya artık kesin birşey bulun. referansımızla gelen kişinin hesabına 2-3 lira birşey yansıtın bari

0

referans sistemi mükemmel bir sistem olmak üzere herkesin kullanmasını tavsiye ederim vallahi keşke benimde 3 5 tane referansım olsa bende referans sisteminden para kazansam.benim bir tane arkadaşım var onun üstüne referansı var şu ana kadar referanstan 5 tl kazandı keşke benimde olsa bana referans olur musunuz arkadaşlar aslında bu referans muhabbetini bulana helal olsun çok güzel bir sistem kurmuşlar yani hem onlar kazanıyor hem de biz kazanıyoruz davet eden de edilen de kazanıyor yani helal olsun yani kim bulduysa güzel bir sistem kurmuşlar çok güzel de içerikler var süper.

0

ben suana kadar iki referans getirdim ve getirmeye devam edeceğim. sorunamiye ilk başladığımda çift kazancı bilmiyordum ve şimdi daha iyi anlamaya başladım

0

daha yeni başladım bakalım inşallah referansçılarım olur