0

sadece bir yöntem var.namaz kılınız.her vakit abdest alınız farkı görüceksiniz.hem tırnaklarınız uzayacak hemde kalbiniz iman dolucak.

0

bol bol suya sokmak bakım yapmak kemirmemek uzatabilir

0

bol bol suya sokmak gerekir :) şaka değil eliniz sürekli suyla temas ettirirseniz aradaki farkı göreceksiniz mesela ev hanımıysanız bulaşıkları makinede değilde elinizde yıkayın günde 3-4 kere :)

0

ben hiç bir şey yapmasam da 4 günde uzuyor tırnaklarım ve gerçekten geliyorlar bana bu kadar hızlı tırnak mı uzar,sanırım sürekli kısalttığım için sürekli törpülediğim için çok hızlı uzuyorlar,uzun tırnak sevmediğimden hep kısaltıyorum,orta iyidir diye,tırnakları sürekli keserseniz çabuk uzar,tıpkı saç da olduğu gibi,yada elleriniz sürekli suya girip çıkıyorsa oda hızlandırır.

1

tırnakların sağlıklı uzaması için öncelikle tırnak yeme alışkanlığınız varsa bundan vazgeçmeniz gerekir. sonra düzenli manikür yaptırmak tırnak sağlığı açısından önemlidir. hızlı tırnak uzatmak için biotin takviyesi alabilirsiniz. özellikle kış aylarında tırnaklarınızı bol bol nemlendirin kırılmalarına müsade etmeyin. tırnaklarınızın hava almasına izin verin sık sık oje sürmeyin ve fazla aseton kullanımından uzak durun. ayrıca hafta da bir iki defa sirkeli suda beş dakika kadar ellerinizi bekletmeniz tırnakları güçlendirir. zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı da tırnak uzatma da size yardımcı olacak yağlardır.

0

limon suyunda beklet hem güçlenir kırılmaz

0

merhaba bir tas ilısu yağ bir çorba kaşı tuz bir tatlı kaşıy limon suyu bir tatlı kaşı sirke ve bir çay kaşı zeytinyağ koyun elinizi tutabildiğimiz kadar bu suyun içinde tutun her akşam bu formülü uygularsanız tırnaklarınız güçlenerek ve hızlı uzamaya başlayacaktır ayrıca tırnaklarınızın limonlu ve badem yağı ile alabilirsiniz bu formülü içerdiği malzemelerin ölçüsünü birer kaşık artırarak ayak tırnaklarınız için uygulayabilirsiniz

0

saç uzatmak için neye ihtiyacımız varsa ona zamana

2

zeytin yagi icine limon sıkip tirnaklar icinde bekletilmeli ve duzenli torpuleme yapilmali

1

tırnak uzatmak için zamana bırakmak gerekir.