0

1 olarak kimseyi umursamamak 2 kendi önemsemek 3 herzaman herşekil her şeyi yapabilecegini düşünmek 4 zamanını beklemek herşeyin her zaman bi zamanı vardır 5 kimseyi dinlememk ama dinliyormuş gibi yapmak 6 kaybettiğin zaman bilerek yapmış gibi davran mak 7 ve en önemlisiinsanların ne düşündüğünü düşünebilmek yanı epati kurmak onun yerinde olsaydım ne düşünürdüm hesabı.

0

kendimize güvenmek; hayır demeyi bilmek; değişime açık olmak ; pozitif olmak ; uyku düzenine özen göstermek;affedip unutmak; fiziksel olarak güçlü olmak.

0

kendinizi daima aklinizda ki seyi yapabileceginize inandirmak.
her zaman kendi hakkinizda olumlu dusunup daha iyisi olabilir dusuncesiyle kendiniz uzerinde harekete gecmeniz.. :)

0

pskolojik olarak kendimizi iyi olarak hissetmenin ilk yolu yalnız olmadigimizi bilmek, bizi işiten, duyan ,gören bir rabbimiz var.nitekim kuranda rabbimiz ne buyurmus kullarım sorarsa de ki ben onlara şah damarlarindan daha yakınım.ikinci yolu bir meşakat bir hobi beynimizi hep iyi guzel şeylerle meşgul edersek bu biraz bizi dinç tutar.ücuncu yolu ise sosyal çevre edinmek .bize manevî olarak destek olacak bizi pozitif olarak yükseltecek kaliteli insanlarla zaman geçirmek.dorduncu yolu şükretmek herzaman daha zor durumda olan insanlar i düşünüp şükretmek. besinci yolu hayat çok kısa ölüm denen bir gercek var bize verilen bu hayatı rabbimizi zikrederek, faydalı işler yaparak ve insan-kamil olmak için çaba sarfederek gecirirsek pskolojim iz tavan yapar.:)

0

insanlarla rahat göz temasında bulunmak.
bilgi sahibi olmak.
dengeli beslenmek.
yeterli uyku düzeni.
giyim kuşama dikkat etmek.
yürüyüüne dikkat etmek.
maddi güce sahip olmak

0

merhaba arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar neler olabilir para azim cesaret gibi

0

güven
azim
mutluluk
sevgi
optimistlik
resim
kitap ve rahatlık

0

bence şu şekilde
1)sabır
2)özgüven
3)inanç
4)kafaya takmama
5)para
6)müzik dinleme
7)sadaka

0

psikolojik olarak güçlü hissetmenin 7 yolu olarak şunları söyleyebilirim. 1. özgüven 2. para 3. inanç 4. azim 5. mutluluk 6. sabır 7. sadakat bu özellikler benim nezdinde bir insanın güçlü kılar.