0

evet. bir keresinde parktaki demir parmaklıklardan atlıyorum ve tutunamadım. yere düştüm ve alnım demire çarptı. alnım yarılmıştı ve çok kötğ kanıyordu. yardıma felan gelmişlerdi. ben o an cidden çok kötü hissettim ve öleceğimi sandım. hayatımda ilk kez kafam bu kadar çok kanamıştı.

0

olmaz mı ya askerde arazi tarama faaliyetleri sırasında pusuya düşmüştük nerden geldğiniğini 10 dakika çözemedik biz aşagı kesimde oldugumuzdan dolayı kurşunlar yüksek yerlerden geliyordu hava açık ve gündüz olduğu için hedeflememiz biraz uzun sürdü allahdan bir can kaybımız olmadı sadece bir asker arkadaşımız siper almak isterken kendini hızlı şekilde yere bırakmasından dolayı elini kırmıştı 20 25 dakika süren bir çatışma olmuşdu sonra kesildi

0

evet bir keresinde şehirlerarasi otobus carpiyordu allah korudu

0

elbette oldu bir gün bizim motora atladım yine dışarı çıktım öyle hava desen çok güzel güneş tepede ama yanmıyoruz vermişler sanki rüzgarı bir de grenajlar öyle rüzgar kesiyor ki uçuyor gibi hissediyorum öyle zevke gelmiştim ki önümüzdeki arabayı göremez oldum adam bir anda kapıyı açtı benim motor kapıya laaaaaappppssss diye bir oturdu kapı içeri göçtü adam akan trafikte kapı açtı ya la dedim ışıkları gördüm gözümde flaslar patladı yıldızları saymaya başladım ondan sonra kaskı çıkardılar baktılar iyiyim adamdan motorda oluşan hasarı tahminen temin ettim numarasını da aldım iki yüz lira fazla almışım bizim garenajlar allah'a emanet olmuştu adama da yazık oldu ama hak etti ya bunun sebebi de akan trafikte amele gibi kapı açması oldu . neyse iki yüz lira fazla geldi grenajları yaptırdım adamı da aradım abi böyle böye iki yüz lira fazla geldi getireyim mi dedim adam da helal olsun kardeşim falan bir şeyler söyledi . dedim ne iyi adammış iyi ki çarpmışım . tabi ölümden döndük sayesinde ama olsun o kadar canı sağ olsun ne diyim ama söz verdi bundan daha sonra daha dikkatli olacakmış .

0

evet bi kere oldu hastanede uyutdular beni. o zaman her kesi kefende gordum.hatta oluleri bile.ucuyorduk.olduyumu sandim.cokda kotu hiss ediyordum kendimi bogulur gibiydim.geriye donmek istiyordum.

0

maalesef oldu yüksek şeker komasiyla kalp krizi geçirdim yoğun bakımda kaldım