0

yatirim demek gelecek gunlerimizi garanti altina aalabilecegimiz bir para degerlendirme seklidir... ve yatirim yaparken ilk önce kendime bir bakarim. öncelikle harcamalarim ne yönde diye bakarim. cunku bekarim ve benim birikim yspmam evli birine göre daha kolay. o yuzden aldigim maadin ya da elime geçen parayla öncelikle bir borcum harcım var mi ödemelerim var mi onları ayarlarım. ihtiyaclarim varsa onları düzene sokmaya çalışır ve birikim yapmaya calisirim. eldeki parayi yükselttikçe yatirim yapmak daha kolay oluyor cunku. ama iste yatirim yaptigim zaman ilkten kucuk yatirim araclsrini kullanirim. doviz gibi altin gibi. altin alirim ki ben birikim yaptigim sure zarfinda para degerini kaybetmesin. daha sonra bu birikimde belli bir meblaga ulasana kadar altin alarak degerlendirmeye, yatirim yapmaya calisirim. daha sonra bu para ile arsa ya da bir gayrimenkule yatiririm. arsa ya da gayrimenkul hic pars kaybettirmeyen, aksine surekli degerlenen bir durumlari var.

0

öncelikli yatırım yapmanız için bir birikimini olması gerekir gerekmektedir.
yapacağınız yatırımın sizin bütçenize göre değişir öncelikle.
eger yatırımınız fazla ise gitmeyen bir sektöre veya tükenme mesire sürekli ihtiyaç duyulan bir sektörü yatırım yapabilirsiniz.
yemek sektöründe , giyim sektöründe , gıda sektörüne , eczacılık o tarz şeyleri yatırım yapabilirsiniz restoran sektörüne buna sürekli bir ihtiyaç sürekli bir döngü içinde olduğu için hani bitmesi veya tükenmesi ve insanların sürekli .hani ihtiyaç duyma olanakları fazla olduğu için sizin de bu yakından karınız oldukça yüksektir.
onunla beraber altın yatırımı yapabilirsiniz , döviz yatırım yapabilirsiniz.
borsada ilginiz varsa borsada bunları değerlendire bilirsiniz yatırmanızı 1 , 2 kat yükseltebilirsiniz.
faize yatırabilirsiniz faydalı banka faizleri oldukça yüksek olduğu için faizleri yüksek gelebilir , yani o da bir nevi yatırım olabilir.
büyük sektörlerde büyük, emlak şirketleri , ve arsaya evleri , daireleri yatırım yapılabilir.

0

yatırım birikiminiz olan paranızı bir arsaya bir tarlaya ,dövize bağlamak onun prim yapmasını beklemektir.yatırım yaparken uzmanlara danışıp ona göre bir yatırım aracı seçmeliyiz

0

yatırım belli bir şeye hedef koyan bir şeyi karşı biriktirilen paradır. mesela insanlar daha çok bir ev alacaklarında bankaya bunu yatırım yaparak belli bir yatırım yaparak daha sonra bu parayı ihtiyacı olduğundan ev alacağında mesela o zaman kullanabilirler. yatırımın olması için ilk önce insanın amacı olması gerekir. belli bir şey için en azından yatırım yapılır düğün yaparken ,ev alırken, araba alırken, hastane masrafları için yani birçok şey için yatırım yapılır. yatırım yaparken özellikle de eğer ki doların yükselip düşmesine altının yükselip düşmesi ne faiz oluşmasına çok dikkat edilmelidir çünkü eğer ki bir şey alacaksanız o zamanlarda eğer ki dolar dolar yüksekse bir şekilde alamazsınız veya altın fiyatları yüksekse aşırı bir şekilde o hedeflediğiniz yatırım yapamazsınız.

0

yatırımın gelecek seneler için paranızın değer kazanmasını sağlayacak bir araçtır.yatırım yapılırken çok dikkatli ve iyi bir araştırma yapılmalıdır.

0

yatırım bir miktar para nın bir döviz kuruna veya faize yatırılmasıdır.dikkat edilmesi gerekenler ise yatırım yapılan döviz cinsinin değerinin yükselip düştüğünü kontrol etmektir.