0

2000 yılında izmirde dünyaya geldim. 7 yaşında anaokuluna başladım 8 yaşındada ilk okul 1. sınıfa başladım ilk başlarda tabi korktum okula ilk defa gittigim icin kimseyi tanımıyorum ve kendimi yanlız hissetdim. teog sınavına girdim ve liseye yerleştim ordada kimseyi tanımıyorum tabi ilk sene sınıfta kaldım ikinci sene azim yapıp sınıfı gectim 10. sınıfta birini sevdim 1 sene boyunca derslerimi salladım hep ama genede sınıfta kalmadım o kız beni hic sevmedi tabi tek taraflı aşk yaşadım 1 sene 11. sınıfa geldim kimseye güvenilmiycegini anladım 2018 in yaz aylarında gene birini sevdim fakat oda tek taraflı aşk oldu aynı yolda yürüdük kızla ama olmadı nasip degilmiş tabi ben ortamlara girdim ailemden habersiz arkadaşlarımda kaldım partiye felan gittim sarhoş olup sızdım kaldım ailemde degişdigimi anladı tabi sigara ictigimi felan ögrendiler 12. sınıfta ciddi bir ilişki başladı derken kız bizden olmuycak hasan dedi oda öyle gitti yani hep kaybettim hayatım boyunca şuan. kimseye fazla güvenmeyin benden size tavsiye.

0

1978 de van merkezde dünyaya geldim.merkezde fevzi çakmak mahallesinde çocukluğum geçti babamın lokantası vardı. o zaman baya varlıklıydık. babamında epeyce cevresi vardı.ilkokulu 2 ye kadar hacıbekir ilkokulunda okudum. babamın arkadaşlarının yaptığı haksızlıklarından dolayı, ben bu memlekette kalamam dedi amcamında kaldığı , manisa gitmeye karar verdik. ve biz 1986 da manisa ya yerleştik. manisa da öğrenimi istiklal ilkokulu 3-4-5 i okudum.ve ilk öğrenimi bitirdim. bu arada babam çay ocağı açtı .yanın da kardeşim ile birlikte çalışmaya başladık .sonra imam hatip orta okuluna yazıldım .1 inci sınıfta iki kere kaldım cevremdeki ilgisizlik yüzünden. yalnız kaldığım için bitiremedim.sonra sırasıyla mobilya atelyesinde ,elektrikçi dükkanında ,sayacılıkta çalıştım .hiç birinde dikiş tutturamadım .sonra boya badanacılığa başladım .önce bir arkadaşın yanında sonra amcamın yanında ,çalışarak boyacılığı öğrendim .1990 dan buyana ikinci iş olarak boyacılık yapıyorum.sonra dışarıdan liseyi bitirdim .üniversite sınavına girdim açık öğretim işletme 4 yıllık hak kazandım. ama maddi sebelerden dolayı okula yazılamadım.şu an büyükşehir belediyesinde yol çizgi operatörü olarak çalışmaktayım.

0

benim hayatımda şanlıurfa'nın bir köyünde başladı ilkokulu köyde okumuştum ortaokulu yatılı bir okula okudum 3 sene yatırdı bir okulda öğrenim gördüm yatılı okulda cool olmak da çok zor dur lisede okul hayatım bitti ondan sonra köy işleri ile ilgilendim ama ailemle yaşadığım sorunlar yüzünden evlendikten sonra şehre taşınmak zorunda kaldım şimdilerde ben ailem 3 çocuğum var onlarla beraber urfa'nın merkezinde yaşıyorum

1

kısaca hayatım, üniversite okudum. işsizim, bütün gün evde boş boş otururum. oturmaktan sürekli kilo alıyorum. ve evde kaldım. ama şikayetçi değilim elbet bu günlerde geçecek. :d

0

hayatımı ben kısa anlatamam benim hayatım kısa değil hayat dersen sana 24 yaşıma kadar olan destanı yazarım yani ama kısaca şöyle soylim 21 yaşında evlendim 22 yaşında anne oldum 24 yaşındayım ve bir tane oğlum var. dünyalar tatlısı annelik duygusunu yaşayınca insan gerçekten çok mutlu ama keşke şu uykusuzluk olmasa daha güzel yanı hayatimi yazsam roman olur ben gene oğlumu yazdım :))