0

fasulye ayıtlanır temizce ondan sonra zeytinyagı ile soğan kavrulur pembesence kadar fasulye eklenir üstüne domates sarımsak atılır tencerede biraz dans ettikten sonra üstünü geçene kadar su eklenır ve servise hazır hale gelir afiyet olsun

1

ilk önce fasulyelerin kılçıkları temizlenir.ve parçalara ayrılır.daha sonra yıkanır.zeytin yağı yemeklik küp küp doğranmış soğan zeytinyağı ile soğanlar kavrulur fasulyeler üzerine de domates konulur. fasulyeler sarartılır. sarardıktan sonra üzerini geçecek kadar su eklenir. tuz eklenip kaynatılır kaynadıktan sonra altı kısılır ve pişirilmeye bırakılır.afiyet olsun. :)

0

taze fasulye ilk önce onu ayıklandı kılçıklarını iyicene al kalmasin bı sağ ,bir sola doğru kır çıkar ozman. soğanları doğra tencerenin yağla içine soğanları at domateside doğrayıp atıyorsun . küp küp dograrsan daha güzel olur. etini doğrayıp başka tencerede haşlayın , domatesi soğanın olduğu yere at birde biber at acılı seviyorsan . etinide içine at biber salçası ,domates salçası çok az bak çok az at. sonra taze fasulyeyi at içine bir tane et suyu at çok lezzetli oluyor. böyle yapicaksin ben burda habire yemek tarifi veriyorum. acaba kitabını yazsam. :))

0

once senin taze fasulyenin olmasi gerekli yoksa yapamazsin