0

ilk dort crvap veren kisiler icerisinde olman gerek. cunku altin sorularin disinda kalan sorularda ilk dort cevabi verenler %5 daha fazla kazanc sagliyor. mesela... bir cevap yazdin. baya uzun. cevqptan 25 kurus kazanacaksin. bunun %5 ekstra kazanci 0.0125 kurus... yani bildigimiz bir kurus. boyle her soruda ilk dorde girmeye calistigini dusun ve ekstradan o küsüratlar sana baya etkisi olacak. kucumsemeyelim yani. belki ayni satirlarda cevap verdiginiz kisilerden daha once odeme talebi verebilirsiniz bu sayede. yani ornek vermek gerekirse ben 100 cevapta odeme talebinfe bulunduysam belki siz bu ilk dört cevaba girmekten dolayi 90 crvapta odeme talebinde bulunacaksiniz.

0

sağlamıyor bende öyle biliyordum ama değilmiş.

0

ben ilk cevap verildiğinde daha fazla kazanç elde edildiğini duymuştum ama nedense kaç tane ilk cevabı vermiş olamama rağmen henüz öyle fazla bir kazanç elde etmedim.

0

yok bencede herkes erken cevap versede gec cevap verseniz aynidir cunku ama uzun bir cevap verirsen daga kazanirsin cunku onceden bende fazla uzun yazi yazmadim ben nuye buyuk yazi yaziyimmi uzun yazilari goruyordum bende diyiyirum bu adamlar niye bu kadar uzun yaziyorlar anlamadim cunku bende az yaziyordum 50 cevabim 50 kurusa denk geliyordu ve bende karsima bir mantikli soru gdi bende 3 yada 4 satir yazi yazdim artik cevabi gonder dedim kazanc bolumune girdim artik baktim 4 kurus daga fazla kazandim artik basladim artik daga fazla kazanmaya basladim artik 2 kat kazanc daha basladi artik ve simdi kazancim 6 tl basladim artik ve simdi kazaniyorum.

0

fazla kazanc saglamak icin ilk 3 e girmen lazım diye biliyorum fakat uzun uzun cevaplar verirsen ve altın sorulara uzun cevap yazarsan 0.14 kuruş 0.20 kuruş bile kazanabilirsin

1

sadece ilk cevap değil, ilk dört cevap fazla kazandırıyor. %5 oranında ekstra kazanç. dört cevapdan sonra normal ücretlendirme oluyor. cevapsız sorulara da anasayfada cevapsız sekmesinden ulaşabilirsiniz.

0

fazla kazanç sağlamak yerine ilk 4 yoruma girmek ve %5 lik kazanç sağlamak gerekiyor.ekstra fazla kazanç verdiğini hiç sanmıyorum.sadecw o soruya uzun cevap verirsen kazancın daha çok artış göstermiş olacaktır.