1

sizce çay mı kahve mi?

55 cevap
0

ikisi'nin arasında kararsız kalıyorum vallahi. ikisini de çok seviyorum hele türk kahvesini hiç bir şey ile değiştirmem. sabahlar da çay olmazsa olmazdandır. yani çay ve kahve ikisi'nin ayrı güzelikleri vardır ikisi'nin arasına fark koymam.

0

kesinlikle çay kahve de içiyorum ama kesinlikle çay olmazsa olmazdır. çünkü hararetimi alıyor, kışın içimi ısıtıyor, baş ağrımı alıyor, yorgunluğumu alıyor, sohbetlerimin vazgeçilmezi.

1

üniversiteye gelmeden önce aşırı kahveci bı insandim sürekli kahve icerdim ama ne zaman üniversiteye geldim o para suyunu çekmeye başladı şimdi çay candır heleki 1 liraya veren yerdeki çay ekstra candır

0

bu soru niye tek cevaplı soru olarak geçiyor sayfada demek istiyorum. ben farklı olarak ne çay ne kahve ama illa seçmek gerekirse de kahve diyorum tercihim.

0

ben tabiki cayi tercih ederim kahde neymis

0

tabiki cay cunku hersyi yaninda iyi gider

0

anket tarzı sorular sormak yasakmış.beni uyardılar bu tarz sormamam için.

0

oldum olası kahveyi hiç sevemedim. bu yüzden çaycılardanım. neden çay? çünkü kahve kadar ağır değil. her daim içebiliyorsun. kahveyi bir fincan içtin mi ikinciyi içemiyorsun. tabi atalarımız da bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır demişler. neye göre bunu dediler tam olarak iştirak edemedim. ama kahvenin acı oluşu gibi geliyor. her daim çaycıyız biz yine de tabii ki.

0

ortam varsa çay tek başınayken kahve tercih ediyorum . çok kişi olunca çay ayrı bir tatlı oluyor ama nedense tek başıma hiç zevk almıyorum hoşuma gitmiyor o yüzden tekken kahve içmeyi tercih ediyorum.

0

benim sıcak içeceklerle pek aram yoktur. sabah kahvaltılarında sadece iki bardak ki bu genelde bir bardak tır. ondan başka çay icmem gün içerisinde. kahveyi birileriyle dışarı çıkarsam kuzenimle bulusursak türk kahvesi içerim. yurtta sınav haftasında arada bir aklıma gelirse nescafe icmekteyim. ama ne kahveyi ne de çayı öle çok aramam ama yurtta kalınca ister istemez insanın canı istiyor çekiyor sallama çaylara alışınca.

0

sürekli çay içerim çok severim çayı vazgeçilmezim çaydır şuan da da çay içerim

0

bence çay en güzelidir diye düşünüyorum kahvede güzel ancak kahveyi kahvaltının yanında içemiyoruz çayı her zaman içebiliriz ancak kahveyi öyle değil o yüzden benim bu soruya cevabım kesinlikle çaydır.

0

günlük hayatta kahvaltıda dahi kahve içmeyi tercih ederim. ama kızartma menemen tarzı tuzlu yiyeceklerin yanında çay daha güzel gidiyor. kahveyi daha çok sevsemde yerine göre çay da icerim.

0

yerin ve zamanına göre değişir tabiki gerçi farketmez

0

her ikisini de seviyorum. fakat cay ı daha çok içiyorum.

0

kahve tabikide ama turk kahvesini tercih ederim gnde 1 fincan

0

bence kahve oda sütlü olursa daha da güzel içerim sade kahveyle aram yok cayida hiç icmen

0

çay tabiki kahvaltıda çay olmasaydı ne yapardık bilemiyorum ama bir yorgunluk kahveside iyi geliyor insana

0

çayi tercih ederim kahve ağizda acımsı bir tat birakiyor

0

ikisininde yeri çok ayrıdır. türk milleti çayı sever ama benim tercihim kahve olur her zaman.