1

en iyi kahve mi çay mi sizce?

İçecek

9 cevap
0

normal kahve pek sevmem çayı tercih ederim ama bir kahve içtim ki tadi hala damgim da ama malesef ne tur bir kahve oldugunu sormadim daha sonra dank etti ama is isten gecmisti

0

ikisininde bana göre yeri ayrıdır kahveyi işte yorulduğum zaman içiyorum çay ise evde olunca veya kahvaltıda benim için hiç bir şeye değişmiceğim içecektir ama çay bana kahveden biraz daha yakın geliyor.

0

kahvenin de çaylarında yeri ayrıdır .
ama kahve ağırlıkta hele filtre kahve off çok severim. çaylardanda siyah çayla eh işte arada bir ama daha çok yeşil çay ve türleri tercihlerim arasında.

1

kahve nadiren içerim. bir de normal kahve değil de osmanlı kahvesi ya da menengic kahvesi tercih ederim ancak çay her daim sabah öğle akşam zaman farketmeksizin severek içerim. çay tiryakisiyim diyebilirim kendim icin.

0

bu kişiye göre değişir tabi, ben çayı daha çok severim ;kahve ağır gelir bana diye. arada kahvede içerim. ama benim tercihim her zaman için su tabiki .

0

bence kahve çayı nedense bir türlü sevemedim ama kahve tadı verdiği keyif çok güzel

0

bence en iyisi kahve. çay içmeyi sevmiyorum.

0

hepsinin yeri ayrı. birini bırak sadece birini içeceksin deseler seçim yapabileceğimi zannetmiyorum. çoğu insan da yapamaz diye düşünüyorum.

0

bana göre en iyisi türk kahvesidir