0

amedspor 1990 yılında kurulan bir takımdır bu takım diyarbakırlı kurulmuştur. ve şu an alt liglerde yer alıyor. ben amedspor'un maçlarını izlediğimde genel olarak çok beğenmiştim. özellikle galatasaray yendikleri maçta harika bir futbol oynamışlardı, ancak bu sene oynadıkları futbol pek iç açıcı değildir.

0

amed spor 1990 yılında kurulmustur maclarini izlemisligim cok vardır özellikle gecen sene çok iyi bir futbol oynadılar fakat üst lige bir türlü cikamadilar şu an için orta siraladda yer aliyorlar kaptanlari şehmus vefat edince baya birgüc kaybettiler ama benim tahminimce amedspor istediği yerlere tekrar gelecektie özellikle bir iki forvet transferiyle kendisien gelecek ve üst siralar için savas vermeye devam edecektir izlemeyi çok sevdiğim amed spora alt ligde basarilar dileeim.

0

ahmed spor 1990 yılında kurulmuş bir takımdır. geçen senelerde amatör kümede oynarken bir maçına gitmiştim. genel olarak baktığımız zaman çok amatör kaldıklarını söyleyebilirim. ama türbinleri gerçekten full doluydu.taraftar desteğini arkalarına aldıkları zaman gerçekten başaramayacakları iş olmadığını görebilseydim. ama maalesef ki şu anda alt kümede ve bu sene de istenildiği gibi başlayamadı ve kötü oynuyor.türkiye kupalarında bir işler başarmak istemişti ama maalesef orada da yoluna devam edemedi.geçen seneki transferler ben bayağı yoksun bir durumda olduğunu görüyorum ve yeni yeni oyuncular almışlar. onların da tabii ki takıma alışma süresi olduğu için normal karşılanması gerekiyor. yeni kurulan bir kulüp olduğu için ilerleyen zamanlarda büyük işler başarabilecek bir kulüp olduğunu söylemek mümkün aslında.

1

amed spor, 1990 yılından beri amatör kümede belediyenin desteği ile devam etmektedir.