1

kadın veya erkek fark etmez gerçi ama, rencide edici, aşağılayıcı, kalp kırıcı şeyler sorulmamalı ve söylenmemeli diye düşünüyorum.

1

bir bayana neler denmez biraz tecrübe ile sizlere anlatayim. şimdi ilk olarak sen kilolu duruyorsun veya sen kilo falan mi aldın ya veya sen çok tombul olmuşsun gibi kilo ile ilgili cümleler kurulmaz kesinlikle, zaten kurarsan da ağzının payını çok çok çok yüksek ihtimalle alırsın. ve başka neler denmez derseniz. sen çok yaşlı duruyorsun. sen çok yıpranmışsın veya yüzün buruşmuş ya yaşlılık belirtileri başlamış gibi sözler de kesinlikle söylenmemeli çünkü bu sözleri söyler sen belki sana geri dönüşü olmaya bilir ama söylediğin kişi üzerin de baya etkisi olur. yani şöyle bu tür sözleri baya söyledin mi sana cevap vermeye bilir çünkü bu sözler onur kırıcı sözler olabilir bundan dolayı karşın da ki kişi sana cevap vermektensen kendi kırılan gururu ile baş başa kalmak isteye bilir. bu nedenle bu tarz sözler bayanlara söylenmemeli. geçelim başka neler denmez. eğer evli isen ve eşine bir şey danışmadan bir işe kalkışıyorsan daha sonra da eşin bir kaç bir şey söylemek isterse onu orada susturmaya çalışmayın, hele ki kalkıp da sen ne biliyorsun. sen benim işime kalkışma. sen git çamaşır bulaşık yika tarzın da ki cevaplar söylenmemeli. çünkü dünya yi başına yıkar. bunu o esna da yapmaya bilir ama aradan 15 yıl veya 25 yıl gibi biz erkekler için çok uzun bir süre geçmiş olsa da bayanlar için çok kısa ve herşeyi saniye saniyesine hatırlamalarından ötürü çok yakın bir tarihmiş gibi de anlatmalarin dolayı önüne o söylediğin sözleri bir bir getirirler. ben en fazla 40 yıl önce ki lafı getireni gördüm daha sı varsa da ben şahit olmadım bundan dolayı dikkat edilmesi gereken ayrı bir konudur bu, hele ki evli iseniz daha dikkatli olunmalı. yoksa sen 20 yıl öncesini bırak 1 gün öncesini hatırlamazken sana kalkıp da 20 yıl öncesini hatırlattı mi ki bu hatırlatma olmaz tabi çünkü sen onu hatırlamayacağın için olamaz. olsa olsa senin için bir hikaye olur o anlattıkları. neyse o esnada bir de afallarsın tabi ne diyor falan bu gibisin den, sen kendine gelinceye kadar bir ton lafı yemiş yutmuş olursun ve sonuç olarak hatırlamana bile gerek kalmadan tekrar başa sararsın kasedi. velhasılı bayanla uğraşılmaz hele ki evli iseniz dikkatli olun işte dili uzun bir de eşiniz varsa ayağınızı baya bi denk almanız gerek. yoksa kendi topuğunuza sıkmış olursunuz. benden bu kadar herkese kolay gelsin. bol kazançlar diliyorum. bi kusurum varsa affola. haydin sağlıcakla kalın ve bayanlara ilişmeden durmanız dileyi ile.

0

daha önce yaşamış olduğu şeyleri yani geçmişini fazla kurcalamamak gerektiğini düşünüyorum.

0

bir kadına en başta asla sen nerden biliceksin sen kimsinki sen ne anlarsınki sen yapamazsın denmez kadın isterse herşeyi başarır... sonra çok kilo almışsın denmez.. yaşından büyük duruyorsun denmez.. kaç yaşındasın kaç kilosun nekadar maaş alıyosun gibi sorular sorulmaz

1

bir kadına asla sen çok çirkinsin, bugün giydiklerin çok kötü, çok kilolusun, çok bakımsız birisin, yaşlı gibi görünüyorsun, yoksa sen 50' mi yaşındasın? seni hiç sevmiyorum, çok kaba bir kadınsın gibi buna benzer laflar hiç bir kadına söylenecek sözler değildir. aslında çirkin ve kötü kadın yoktur. kendine bakmayan, özen göstermeyen kadın vardır. tüm kadınlar güzeldir. ama çirkin yapan yine kendileridir. yaratan yüce allah herşeyi güzel yaratmıştır. son olarak bir de kadına yaşı sorulmamalıdır. ileri yaştaki kadınlar yaşlarını gizlerler. nedeni tam olarak bilemediğim bir şekilde yaşlarını söylemek istemezler. yaşlandıklarını ve gözden düşeceklerini ya da güzelliklerini kaybedeceklerini düşünmelerinden dolayı da olabilir belki. ama tüm kadınlar güzeldir.

0

bence kilosunu sormayın hocam çok ters bir tepki ile karşı karşıya kalma durumunuz çok yüksek olabilir bunu da hiçbirimiz istemeyiz açıkçası kadınlara kiloları sorulmaz bizim buralarda zaten de siz yine de sormama konusunda özen gösterin kadınlar kaç kilo olurlarsa olsunlar kiloları sorulmaz. bir de çalışan hanımlara maaş sormayın bence itici ya da paragöz görünürsünüz ben sevmem şahsen biri hanıma maaşını sorsam herkes ne alıyorsa kendine kimseyi ilgilendirmez bu konu diye düşündüm.

0

kadınlar en çok kiloya takılır. çok kilolusun veya çok kilo almışssın sözleri kadınlara asla söylenmemeli ayrıca çok çirkinsin cümlesi de bir kadını çok kırabilir.

0

bir kadına bence yaşı sorula bilir bu saçma mantığı ben kabul etmiyorum ama cinsel muhabbetler sorulamaz eski sevgilisi sorulmaz sorgulanmaz

0

bir kadına soylenmicek ,sorulmucak şeyler çok hani her şey olabilir. şöyle örnek vereyim. mesela kilo almışsın , yüzünde sivilce çıkmış göz makyajını olmamış çok çirkin olmussun. kipriklern yapış yapış olma hani bunlar söylenmemesi lazm daha var aklıma gelmiyor bazı kızlarımız bozulabiliyor . agliyabiliyorda öyle kızlar var yani .

0

seni hiç sevmedim bence kırıcı bir cümle olabilir.

0

bir kadına sorulmaması gereken en önemli şey yaşıdır.onun dışındaki herşey normaldir diye düşünüyorum.birde cinsel muhabbetler sakincalidir

0

kadının herhangi bir kusuru bir erkek tarafından söylenmemem li , kilosu, o an ki bakımsızlığı vs gibi