2
1

evet karanlıktan korkarım.sanki arkamdan biri geliyor gibi hissederim.

1

evet karanlikdan cok korkardim önceden ama nedense zamanla bu korkum geçti şimdi hiç korkmuyorum açıkçası

1

küçüklüğümden gelme bir korku var tabiki gece ıssız sokaklarda tek başıma yürüyemem ama birkaç insan bulunan yerlerden mecbur kaldığımda geçebilirim. evin içinde de bir yerden bir yere giderken bütün ışıkları yakar öle gider gelirim veya da ailemden birilerini uyandırım.

1

hayır,karanlıktan korkmuyorum, dinlendirici geliyor aksine

1

karanlıkta uyumayı severim ama karanlıktan da korkarım ozelliklede korku filmi izlediğim zaman oluyor bu .

1

evet karanliktan cok korkarim cunku hep yanliz oldugumda herzaman korkarim herzaman boyle kalcakmisim gibi bi hissim oluyor asla yanliz yatamam yatmadimda korkyurum cunku.

0

karanlıktan korkan bir insan degilim ben.aksine karanlıgı severim.özellikle uyurkken mutlaka ısıklar sönük olur bende.cunku ısıklar acıkken uyuyabılen insanlardan degilim malesef.mutlaka rahatsız eder benı ve saga sola döner uyuyamam.bu yuzden karanlık ile aram ıyıdır severım keratayi.

0

hayır. genelde karanlıkta uyumayı tercih ederim çünkü karanlık ortamda vücut hücrelerinin bazıları yenilenmektedir. o sebepten mütevellit karanlığı severim.

0

hayır genelde karanlığı severim ama korkunç bir hikaye ya da film izlemişsen karanlıkta kalmaktan çekinirim

0

karanlıktan eskiden çok korkardım kücükken izlediğim korku filmlerininde bunda etkisi büyük hep karanlıkta bir şeyler oluyordu falan ama şu an büyüdük ve korku falan kalmadı yani karanlıktan korkmayın demek istiyorum karanlık çok güzel bir şeydir özellikle ısığı kapatıp uyumak efsane bir şey

0

kendi isteğimle karanlık olursa korkmuyorum. hatta seviyorum diyebilirim. ama elektrik gittiğinde ya da aydınlatmanın olmadığı bir yerde bulununca çok tedirgin oluyorum. işığı açamayacak olmak rahatsız ediyor. öyle durumlarda genellikle kalp atışım hızlanıyor. biraz değişik bir durum ama öyle.

0

korkmak değil de huylanmak diyelim biz ona rahatsız oluyorum duramam hele ki teksem imkanı yok .

0

evet çok korkuyorum birileri olursa yanımda korkmam yinede tek olduğumda aşırı derece korkuyorum

0

karanlıktan çok korkarım heran bir yerlerden bir şeyler çıkıcakmış gibi hissediyorum

0

karanlık mükemmel bir şey nimet bence

0

hayır korkmam aksine daha iyi oluyor

0

eskiden korkardım ama artık korkmuyorum