0

sütlü kahve yapmak için cezve süt şeker yapacağınız kişi sayısı kadar fincanı alin ve cezveye o kadar süt ekleyin. ardından kişi sayısına göre her kişi için bir tatlı kaşığı kahve ekleyin. kısık ateşte kaynanaya kadar kaynatın
isteğe göre şeker kısmını ayarlayın. afiyet olsun..

0

sütlü kahve için malzemeler; bir tatlı kaşığı kahve, 250 ml süt, şeker tüketiliyorsa isteğe bağlı miktarda şeker
sütlü kahvenin hazırlanışı; sütü kaynatınız ardından kaynamış sütün içine kahveyi dökünüz.(kahve miktarı içim sertliğindeki tercihinize göre artırılabilir) şeker tüketiyorsanız şekerde ilave ederek sütlü kahvenizi karıştırınız.
kahveniz içmeye hazır, afiyet olsun.

0

sütlü kahve yapabilmek için ilk önce sütü normal bir ateşte pişirerek kaynatmanız gerekir. daha sonra içerisine kahve atılarak kısık ateşte karıştırılarak kaynatılır. ve biraz da şeker konularak sütlü kahve ikrama hazır hale gelir.

0

sütlü kahve ilk önce sütlü kahve yapmak için sütü kaynatmak gerekir ve fincanın içinde koyulmalı yarıya kadar daha sonra normal kahveyi kaynatıp üstüne dökülmelidir ve tekrardan sütü kaynamış sütü koyulmalıdır daha sonra çizgiler halinde çikolata sosu yapılabilir üstüne sütlü kahve gerçekten çok güzel bir tadı var herkes beni denemelidir.

0

normal kahve yapar gibi sutu koyuyoruz kahveyi jatiyoruz ve kaynatiyoruz turk kahveisnde