0

bir-çok sütlü tatlı vardır. aklıma gelenleri yazım sütlaç;puding,trilice, kazan dibi, tavuk göğüsü,muhallebi. birinin tarfini verecek olursak çok sevdiğim tavuk göğsü tarifi süt buğday nisansatsini sekeri karistrn kıvamını alana kadar kaynatın ocaktan alın.borcama bosaltin buz dolabında iki-üç saat bekletip yiyebilirsiniz.afiyet olsun.

0

sütlü tatlılar sütlaç kazandibi muhallebi puding krem karamel tavuk göğsü gibi tatlılardır bunları yaparken temel'de kullanılan malzemeler süt un şeker vanilya dır

1

sütlü tatlılar benim en ok sevdiğim tatlı türüdür. şerbetli tatlılardan daha çok tercih ederim hangisi olursa olsun.
başta sütlaç ve keşkül gelir ama. evimizde çok sık yapılır sütlü tatlılar. sütlaç yapıldığında kesinlikle toprak kaplara konulur ve fırına verilir. üzeri kızartılır. çocuklarım ve eşim böyle severler. üzerine de tarçın dökülür ya da dondurma da ilave edilebilir.
keşkül taze badem tozuyla yaptığım sütlü tatlıdır. benim en sevdiğimdir.
supangle, bunu da çok severim. internette bulduğum bir tariften sonra çok sık yaptığım bir lezzettir. ayrıca kazandibi ve tavukgöğsü de yaparım. sütlü irmik tatlısı..
hangi birini yazayım. her biri hafif ve güzel tatlardır.

0

sütlü tatlılar sütlaç muhallebi,güllaç,puding çeşitleri ,krem karamel,süpangile sütlü nuriye,tavuk göğüsü gibi tatlılar.