0

bir saat öncesine kadar vardı.ama şimdi nerdeyse hiç yok.ağrı kesici aldım çünkü.bugün gün boyu beni inanılmaz rahatsız eden diş ağrım vardı.bir kaç kere kaplama olan dişimin orada bir başladı..ama bir yandan da kulağa vuruyor.o kadar rahatsız ediyorduki beni artık dedim içmeliyim bir tane bile olsa bir ağrı kesici.içmeden önce saatlerce çok zor dayandım ama dayandım.ancak ciddi anlamda kötü olmaya başlamıştım.neden bugün böyle olduğunu anlayamadım.ama o ilaç sayesinde biraz rahatladım.onun dışında beni rahatsız eden bir konu var kafamda o da alacağım bir ödemeyle ilgili.henüz netleşmedi diye rahatsız ediyor beni bu durum.

0

şuanda beni rahatsız eden bişey yokk malesef

1

beni rahatsız eden bir insan var. gerçi onun insan olduğundan bile şüphe etmiyor da değilim. o kadar iğrenç ve saçma hareketleri var ki anlatamam. hep birilerine akıl veriyor ama kendi yaptıklarının hiçbir zaman ve hiçbir şekilde farkına varmıyor. sadece ahkam kesmesini biliyor. ve birilerine yaptığı yanlışlardan dolayı akıl veren bir insan neden kendindeki hataları görecek kadar zerre akla sahip olamaz bunu hiç anlamıyorum. tabi bir de onunla arkadaş olan insanları da aşırı derecede rahatsız ediyor. o insanlar onun yüzünden zor durumda kalıyorlar. işte bu yüzden bu kişiden aşırı derecede rahatsız oluyorum.

1

ev arkadaşımın saçma sapan davranışları beni çok rahatsız ediyor. daha bu saçma sapan davranışları bitirmek bilmiyor.

0

borçlarımın akıbetini düşünüyorum her tanrı'nın günü, tanrıya da sitem edemeden de duramıyorum neden ben diye?. aklıma kaybedecek duruma çok geldim tanrı nasılsa herşeyi görüyor, sonum nolacak bu gidişle bilmiyorum.engelli vatandaşım sinirsel bozukluklar yaşıyorum, benim gibi insanları eleştirmek kolay anlaşılır bir şekilde empati yapın lütfen, tanrı'ya bir sitemim var sadece, inancınıza saygı duyuyorum

0

olmaz mı ? borçlar, elden avuctan kayıp gidenler kaybettiklerin bir daha geri gelmeyecekler sonsuza dek gidenler

1

var uzun zamandır geçmeyen gıcık öksürüğüm. gitmediğim doktor kalmadı.. içim dışım ilaç oldu. şimdi de en son iki gün evvel gittiğim kulak burun boğaz doktorunun verdiği allerji haplarını akşamları bir adet yutuyorum.. biraz rahatladı gibi ama tamamen kesilmedi.. bir şeye allerjim oluştu ama kim bilir neye ! :(

0

şuanda beni rahatsız eden birşey var bunun çözümünü bulmak için kendimi baya geliştirmek zorunda kaldım ama çözüm yolu buldum . koltuğumu değiştirmekle koyuldum işe belim acayip ağrıyordu .sonra koltuğa bir güzel minder aldım ve öyle oturup beni rahatsız eden şeyden uzaklaştım :)

0

var evet. burda bazı şahıslar beni rahatsız ediyor. biraz önce bana hakaret etmiş kim olduğunu da bilmiyorum. birde bana mesaj yoluyla mesaj atmış terbiyesiz vala böyle insanlar hep benimi bulur anlamış değilim . gerçekten de ya .