0

ülkenin ekonomik durumu ve dünyadaki tüm kötü şeyler beni rahatsız ediyor

1

şu an beni rahatsız eden ne var, saat epey geç olmuş, 01,29 olmuş çıkmam lazım, keşke daha erken olsaydı diye düşündüm. şu an saatten rahatsızım.

0

yazı yazmaktan omzum agrıdı ve bu durmdan rahatsısım.

0

ewet var. bütün gün ayaktaydım ayakkabılar ayaklarımı acıttı şuan felaket acıyo ayaklarım sızlıyo nasıl geçer diye düşünüyorum.

0

evet tamda suanda beni rahatsız eden bir durum var. kedim hasta ve bu beni çok rahatsız ediyor. 2 aylık çok tatlı bir kedi, oldukca oyun seven bir kedi. fakat hastalıgı yüzünden 2 gündür hareket etmeye bile hali yok. buldugu yere yatıp kalıyor ne hareket ediyor nede yemek yiyor, oyun bile oynamıyor. su tüketmiyor korkuyorum ona bir şey olacak diye. ilk baslarda gecici bir şey oldugunu düşünüyordum fakar bu gün bi arastırma yaptım. arastırmam sonucunda kedimin parazitli oldugunu belirten faktörleri taşıdıgını gördüm. arastırmamı bu akşam yaptıgım için veterine gitme vaktim olmadı. fakat en acilinden kedimin veterinere götürülmesi lazım. eşki saglıgına kavusmasını çok istiyorum. ona bir sey olursa çok üzülürüm. bu konu suanda benim canımı cok sıkıyor. :(

1

evet şuan beni rahatsız eden birşeyler var. üst komşum saate aldrış etmeden ev süpürüyor takır tukur sesler yapıyor. kızımı yeni uyuttum sayesinde uyanacak. defalarca uyarmama rağmen yapıyor bunu. evine kiralık ilanı asmış umarım biran önce taşınır giderler yoksa çok büyük kavga çıkacak.

0

yemeği çok yemişim sıkıntı yaptı soda olsa iki tane içerim