0

aslında sıcak evinde sorumanide yazmayı tercih edebilirsin.

1

vardır illaki yapılacak ek bir iş imkanı hangi saat olursa olsun ama öncelikle nasıl bir iş aradığın önemli mesela evden yapabileceğin bir iş mi istiyorsun?yoksa git gel yapabileceğin bir iş mi ?oturduğum yerden bir ek iş arıyorum dersen bazı aiteler var ama az kazandırıyor çok kazandıran siteler ise yatırım ve risk istiyor.ama git gel yapabileceğin bir iş istiyorsan ekstra şirketlerine başvurabilirsin ya da 24 saat hizmet veren mekanlarda part time çalışabilirsin.

1

taksi / spor salonu hocaliği /youtbe kanali aç/site blok aç gibi şeyler yapa bilirsin yada vardiyali bir işlere gir gece çalişan işler güvenlikçi gece işi bazi firmalar gece çalişir onlara da sora bilirsin

1

uzun cevap verirsen ,sorumani var. yani burası güzel kazanırsınız . olmadı dışarda çalış taksicilik yapabilirsin. yada cafede anca böyle gibi yerlerde o saatten sonra çalışabilirsiniz.

1

oturduğun yerde illaki cafe vardır. bazı cafeler part time eleman alıyor oralarda çaluşabilirsin. yada böyle internet sitesinde soru sorup sorulara cevap vererek az da olsa kazanabilirsin.

1

eğer internet üzerinden istiyorsan genelde bu gibi sitelerde ve yattı youtube'dan kendine kanal açabilirsin gibi özellikler var ama genellikle ben burada takılmayı tercih ediyorum dışarıda ya çalışmak istiyorsan da genellikle part-time cafeler senin için daha iyi olacağını düşünüyorum.

1

cafe lerde falan çalışabilirsiniz mesela