0

sorumani sistemi üzerinden para çekener bilgi verebilir mi?

Ne kadar para çektiniz ve ne kadar vaktinizi aldı?

10 cevap
0

yani bu zamana kadsr baya bir para cektim. 440 lira civsri mi 450 lira civari mi ne. oyle birsey yani. odemelerimi de dedikleri gibi 3 "iş" gunu icerisinde aldım. bak iş gunu diyorum. haftasonu hicbir sekilde bankalar ve bankacilik islemi yapilamadigi icin (atm lerden para cekmek disinda) mesai saatlerini beklemek zorundasin. yani soyle ki odeme talebini persembe gunu versen neden cumartesi gunu hesabimda degil diyemezsin. zaten dedigim gibi banka mesai saatleri icerisinde olmadigi icin hesabina dusmez. pazartesini beklemek zorundasin onun icin. yoksa odemeleri zamaninda yapiyor site. yani bu zamana kadar baya bir para aldim buradan. alamasaysim derdim zaten siteye girmeyin diye. :) ama girin ve girdirin diyorum. boyle bir site daha yok. :)

0

ben çektim para çekim talebi verdim hafta sonu hafta içi hemen yattı param şuan ikinci kez talep verdim 35 tl gibi bir rakam onun yatmasını bekliyorum bugün yatcağını umuyorum.

0

ben çektim. neyi merak ediyorsun. :)

0

site yeni herkes bugün olmasada yeni başladı sayılır bekleyip göreceğiz bakalım site sağlam mı degilmi ödenek hemen yatıyormu yatmıyormu.

0

herkes yeni anladığım kadarıyla hadi hayırlısı bekleyip göreceğiz.

0

site daha çok yeni. öyle hemen para çeken olacağını zannetmiyorum. önümüzdeki günlerde göreceğiz çeken var mı yok mu diye.. sadece biraz sabır.

0

henüz para çeken yok sanırım hep baraber öğreneceğiz insallah bizimde bilgimiz yok

1

arkadaşlara katılıyorum beraber öğreneceğiz ınşallah guvenlıdır

0

kardeşim site yeni ve herkes yeni bizde öğrencez bakalım

0

hic bilgimiz yok bizde öğrenecez