0

ikisini de yaptığında para kazaniyorsun ama crvap yazdiginda daha fazla kazanc saglanabiliyor. ama soru basina 2 kurus yansiyor. ;)

0

evet kazanılması mümkünmüş,bende yeni başladım bakalim zaman gectikce bilgilenegim

1

zaten gördüğüm kadarıyla bu sitede soru sorarak ve cevap vererek para kazanılıyor şimdi sen bu soruyu sorduğun için bu sorudan 2 kuruş kazanmışsın yani burada cevap verenler de kendi cevabına göre kuruşlar kazanıp tl biriktiriyor.

0

evet buradan soru sorarak cevap yazarak para kazanılıyor

0

evet sorumani sitesinde soru sorarak da para kazanabiliyorsunuz. cevaplar kadar kazandirmasa da soru basina 2 kurus kazaniyorsunuz. ama en mantiklisi sitede cevap vermek. suan sitede zaten iki kati kazanc etkinligi var. daha kazancli oluyor.

0

evet kazanirsin sen sordugun soru badina iki kurus veriyor ve ama sordugun aorular cevap verilirse diyiyorlar para veriyorlar oyle bisey yok sen ne kadar soru dorsan iki kurus ile degerlendiriliyor ama size tavsiyem sor saorarak vaktinizi harcamayin cevaplayin ve daga fazla kazanirsini ben 10 satir yazi yaziyorum ve bana 6 krs ve daga fazla kazandiriyor dizde hemen daga cok cevaap verin bos durmayin

0

evet, soru sorarak da para kazanabilirsiniz... soru basina 2 kurus kazaniyorsunuz.

0

evet kardeşim sorumani sitesinden sadece soru sorarakta kazanç elde edebilirsin. benim erkek kardeşim hep soru sorarak kazanç elde etti.beyin modu aktifken hiç siteye girmezdi. üşenir yani cevap yazmaya. sadece soru sorarak üç kere ödeme aldı. şunu da söyleyim bilgin olsun kardeşim. sorumani sitesinin düzenlediği yarışmalarda cevap yazmak listeye girdiriyor. eğer ekstra kazanç elde etmek istersen yarışmalarda o zaman uzun , mantıklı cevaplar yazman gerekir kardeşim .

0

hem soru hemde size özgü güzel cevaplar vermeniz lazım böylelikle daha iyi bir şekilde para kazanırsınız cevaplardan daha çok kazanırsınız cevaplar uzun ve size özgü olması lazım

0

mümkün tabii ki mesela şuan sordunuz ve hesabınıza bakın paranız kasanıza yansımıştır bile.