0

tabii ki de internet üzeri para kazanmak o kadar kolay değil ne kadar internet üzeri desek de burada emek harcıyoruz insan ekrana baka baka insanın gözleri kararıyor parmakları yoruluyor yani hiçbir şekilde internette de para kazanmak kolay değil önce emek ister emek sarf edip öyle kazanıyorsun. mesela biz bu sorumani sitesinde evet para kazanıyoruz burada bayağı emek sarf ediyoruz yazıyoruz gözlerimiz ekranda ellerimiz klavyede gözlerimiz yoruluyor yani hiçbir şekilde paranın kolay kazanılacak bir site yoktur ya da internet yoktur her şeye emek vermek gerekir insan emek verdiği zamanda emeğinin karşılığı asla o da güzel bir şey.

0

yani kısmen.. bazı siteler iyi kazandırırken bazıları o kadar iyi kazandırmıyor açıkçası.. ne kadar emek harcadığına da bağlı. bütün gün bilgisayar başında sürekli yazarsak sanırım anca güzel rakamlar elde edebiliriz diye düşünüyorum..

0

tabii ki de internet üzerinden para kazanmak kolay değil. mesela siz günlük iş yaptığınızda nasıl o iş size zor geliyorsa ve emek gösteriyorsanız, internet sitelerinde de bu şekilde. emek vermeden hiç bir şey kazanamazsın. kazansan bile seni tatmin etmez ve bırakasın gelir. o yüzden emek vermeden bu hayatta bir yere gelemezsin. bir emek vermeden kazanılan para var o da kumar ve haram para. mesela ben sorumani.com gibi güvenli bir site bulmuşken asla bırakmam. çünkü sitenin güvenilir olduğunun bir sürü kanıtı var. bu yüzden dolayı ben bu uygulamayı seviyorum ve tercih ediyorum.

0

bence hiç kolay deyil bir sürü çaba sarfetmek zaman ayırmak gerek ona yoğunlaşmak tüm enerjimizi sarfetmemiz lazım gerçi bu hayatta hiçbirşey kolay deyilki buda kolay olsun

0

hayır bence hiç kolay değil internet 9zeeğnden para kazanmak bunun için çaba sarfetmeniz emek harcamınız gerekiyor her iş böyledir aslında ama internet ortamına çok da güvenilmiyor. belli platformlar var para kazanabileceğinşz youtube ile yada makale yazarak falan yads satış yaparak instagram aracılığı ile başka siteler ile. ancka başka türlü para kazanacaksınız diyen her site sise paranızı vermiyor tamamen para tuzağı sizi çekiyor başka birşey değil bu bakımdan internete çok güvenmek gerekiyor bana kalırsa. burdan da aslında soru mani sitesinin ne kadar kullanışlı güvenilir bir site olduğu çıkıyor hesabınız kontrol altına alındıktan sonra kontrol edilip hesabınıza para yatırılıyor bu bakımdan da teşekkür etmeli aslında hiç kolay değil internet aracılığı ile para kazanmak kimisi fotograf yolu ila kazanıyor kimi çeşitli ürünler satışlar yaparak bunu sağlıyor bu bakımdan da uğraş gerekiyor. çaba gerekiyor emek gerekiyor.

0

günlük hayatta olduğu kadar internet üzerinden de para kazanmak kolay değil... daha doğrusu helalinden kazanmak kolay değil... çok uğraşıyoruz. en basitinden bu siteyi göz önüne alalım. :) :) resmen 25 tl limite ulaşabilmek için parmaklarımız kopacak derecesine geliyor... :) ama olsun az çok demeden geliyor birkaç parça birşey... akmasa da damlıyor derler ya... işte tam da bu durum için geçerli...

0

internetten para kazanmak brnce zordur.sebebi ise bir görevler karşısında para veren site fazla kişi olmadığında kolayca ödeme alırsınız ve kolay kazanırsınız.ama milyonca kişi girer ise kazanmanız zorlaşır ve ödemenizi zor alabilirsiniz.internetten para kazanmak zordur kuruş kuruş kazanıp biriktirip uğraşıp bu şekilde zorlanıp zor kazanırsın.birde artık küçük yaş aralıkları bu tür sitelere akın ediyor kim bilir sorumanide biler vardır

0

internet üzerinden para kazanmak hem kolay hem de bir o kadar da zor aslında. bizim gibi bilgi birikimini kullanarak para kazanmaya çalışanlar kuruş hesabı yaptığı için zor oluyor aslında. makale yazarak internet üzerinden para kazanmak da bir yöntem mesela. ama tabii ki onda da kuruş hesabı yaptığımız için zor oluyor. ve epey bir bilgimi birikimi gerektiriyor. eğer işini layığı ile yapmaya çalışıyorsan epey bi vakit de alıyor. ama her işte olduğu gibi onun da hilelerini bulan emek hırsızı uyanıklar yok değil. network de internetten para kazanmak isteyenler için bir yöntem aslında. internet üzerinden satış yapanlar daha karlı bence. kapı kapı dolaşmaktansa avon, orifflame gibi bilindik markalarının ürünlerini kısa yoldan insanlara ulaşarak satıyorlar. altlarına bir ağ oluşturarak onlardan da kar sağlıyorlar. ha bi de yeni sistem dolandırıcılık yöntemleri olan siteleri de unutmamak lazım. reklam izleme v.s. şeklinde olan hani. dolandırıcılık dedim kimse kusura bakmasın. çünkü ben reklam izleyerek parasını alabilen hiç duymadım şimdiye kadar. duyan varsa bana da söylesin arkadaşlar. referans bilgisiyle üye toplayana kadar binbirtane dil döküyorlar, sonra işleri bitince bulana aşk olsun.

0

günümüzde artık internetten para kazanmanın var olduğunu bilmeyen yok sanırım fakat kim nereden, nasıl ve kaç para kazanıyor soruları mevcut bir sürü site mevcut ve herkes kendisine uyan bir site üzerinden gelir elde ediyor.

2

internet üzerinden nereden para kazandığınıza bağlı olarak değişir. bazı insanlar çok güzel ve rahat bir şekilde para kazanabiliyor. internet sitesi açarak, blogger ya da youtuber olarak daha rahat ve fazla kazanabiliyorlar. ama bizim gibi bu şekilde kazanmaya çalışan bir kişinin çok fazla vakit ve emek harcaması gerekiyor.

1

çok uğraştırıcı ya internet üzerinden para kazanmak. yani bak burada bile kaç kuruş kazanacağız diye uğraşıyoruz o kadar. 2 llira yapabilmek için bile bu akşam o kadar uğraştım ki. daha anca yapabildim kazandığım 2 tl yi günlük. sadece sorudan gitmeye çalıştım millet gibi. soru soran kişilerin ben niye siteyi bu kadar erkenden bıraktıklarını gayet iyi anladım aslında. soruyu soruyor ama üretkenlik yok ki. bir yeri açıyor, oradan hazır soruları alıp geçiriyor.en basitinden açıyor atasözü, peşisıra gönder siteye. gönder soruyu da... kazancı düşük olduğu için kazanamıyoruz zannediyorlar. gerçi bizde o kadar uğraşıyoruz uğraşıyoruz da ne oluyor. ama sitede kalanlar olarak hepimizin ek gelir olsun diye, ekmek parası diye gece gündüz demeden 3-5 kuruş kazanmaya çalışıyoruz. çok uğraşıyoruz çokkk... sorumanide bize yılbaşı yarışmasından sonra yarışma vermedi ki sitede daha fazla aktif olup uğraşırız ama.

1

internet üzerinden para kazanmak çok kolay değıl yani çok uğraştırıcı. tabi birde sitenin veye uygulamanın güvenilir olması lazım. google playdan o kadar sahtekar uygulamalar varki hem seni günlerce uğraştırip, daha sana engel koyuyalar.tabiri caizse kılı kırk yarıyorlar ama ödeme yapmıyorlar. :)