0

internet uzerinden birvok alanda para kazanmak mumkun ama kolay olup olmadigi ugrastigin seye bagli acikcasi. gerci her ne kadsr ugrastigin sey de desem sonucta bir ugrasin olacsk yani bu konuda. yani bir denemek lazim aslında. yani interneti tam anlamiyla kullanirsak bence guzel kazanclar elde edilebilir internet uzerinden.

0

eğer kazancagain doğru siteyi bulmuşsan ne kadar uğratırsa bile kolay gelir ama sahte siteler ile uğraşırsan ne kadar zor olduğunu anlarsin. ben sorumani sitesini bulana kadar o kadar çok uğraştım ki anlatamam benim her sitede üyeligim vardır mutlak ama şuan güvendiğim sadece iki site var. çünkü sadece iki tane ödeme yapan site buldum.

0

kolay mi zor mu uğraştığın şeye bağlı. tabi herşeyin bir zorluğu var. en basitinden burayı ornek vermek istiyorum sana. yani buraya ara sıra giriyorum ben mesela. birkaç cevap yazar çıkarım. öyle hemen limite ulaşamıyorum meselâ. benim referansim olan kişinin bana baya etkisi oluyor. o referansim olmasaydi suana kadar degil iki kere odeme almak, daha limite bile ulasamamistim. yani ugras gerektiriyor her ne kadar internet ortamı da olsa. yani 25 tl limiti yapabilmek icin baya ugrasiyoruz sonucta burada, soruları arastiriyoruz, cevap yaziyoruz filan. yani para kazanmak icin ugrasiyoruz baya. o yuzden pek de kolay oldugunu dusunmuyorum. tamam suan oturdugumuz yerden para kazaniyoruz ama. sonucta bir ugrasimiz oluyor yani burada. parmaklarimiz o kadar yoruluyor. gozlerimiz ekrana bakmaktan yoruluyor. bunlsr kolay mi mrsela. :)

0

internet uzerinden para kazanmak mumkun ama o ladsr kolay oldugunu dusunmuyorum acikcasi. bugun bir youtuber olabilmek icin bilr baya caba sarf edip izlenmen gerekiyor acikcasi. en basitinden burayi ele aldigimizda burada limite ulasabilmek icin soru soruyorsun, sorulars cevap yaziyorsun. hep bir ugras icerisindesin yani. iste bu sebepten dolayi internetten para kazanmak mumkun ama kolay degil. kolay oldugunu sanmiyorum acikcasi

0

hayır mümkün değildir çünki her işin bir zorluğu oluyor internet fenomeni olan kişiler v.b olan lar ilk önce bir karşılık oluyor sonra zor olan şeyler size zamanla kolay olduğunu fark edeceksiniz

0

tabi ki değil iş emek ister bence hiç bir iş kolay değil dir

1

ben internet üzeri başka yerlerden para kazanmadım ama bu site ve bunun gibi bir kaç site daha kullanmıştım daha önce yani para kazanmak o kadar kolay değil önce emek sonra yemek yani burada biz ne kadar uğraşıyoruz cevap veriyoruz cevabı bulmaya çalışıyoruz tabii ki klavyeyi parmaklarımız yoruluyor gözlerimiz yoruluyor ekrana bakmaktan yani sandığınız gibi hiçbir yerde para kazanmak kolay değil ancak çaba gösterirsen kazanırsın.

0

internet kazanç sanıldığı kadar kolay değildir malesef özellikle son dönemlerde sosyal medya arcılığı ile para kazanmak daha kolay bir iş haline geldi ama bunun için ciddi derecede emek harcamanız ve büyük kitlere erişemeni, gerek ki bu hiçte kolay bir iş değil diğer bi sektör olan mine sitelerinde kazanç elde edilebilinir fakat bunun için çok bişiy yapmanıza gerek olmasa bile ciddi miktarda kazançlar için uzun süreler beklemeniz gerekmekte tabi bu süre içinde site kapanabiliyor birçok kere başıma geldi bir başka yol ise anket tamamlayarak para kazmak şuan en kolay yöntem fakat anketlerin azlığı gerekse büyük şirketlerin türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerke ilgilenmediği için büyük miktarlarda gelir sağlanamıyor

0

internetten para kazanmak çok zor değil ama çok zahmetli bir iştir baya bir zaman harcaman gerekir aynı şuanda benim yaptığım gibi sürekli zaman harcaman lazım harcasan bile ilk başlarda az para kazancan sonra reklam gelirin olacak aynı bu sitede olduğu gibi yukarıda reklam var ordaki reklamlar gibi senin de raklamın olucak ve ordan para kazanacan ama yapmayı önermem zaman harcaman lazım bilgisayar başından sürekli birşeyler yapıcaksın git dışarda çalış daha iyi ben geçen yaz dışarda çalıştım haftalık 200tl alıyordum eğer bunu internetten yapmaya çalışssam 4-5 ayda belki yaparım çok sıkıcı bişey şuan ben bunları yazarken bile çok sıkıldım ama youtuber olursan başka onlar binlerce para kazanıyor her 5dk bir reklam var o yüzden fazla kazanıyorlar neyse fazla uzattım eğer sana yardımcı olduysam ne mutlu bana.

0

el hızınız bu konuda çok önemli.başka siteye gerek yok burdan aylık 400 500 lira kazanbilirsiniz.sorulara çok uzun cevapler verin anlamlı olsun tabi.günde 200 soru sorun seri şekilde emin olun güzel rakamlar kazanacaksınız.

0

evet internet üzerinden para kazanmak mumkun... mesela youtube'da kisa surede takipci kazanip videolarinin izlenmesini saglarsan, zaten oradan gelecek halihazirda paran var. haftalik video bile yuklesen izlendikce para gelir. onun disinda internet uzerinden satis yapilabilir. burada takilip soru sorup cevap yazarsan yine kazanirsin.

0

para kazanmak için çok uğraşmak gerek ve zaman istiyor

0

youtuberler iyi para kazanmaktadırlar ya da bu site olabilir

0

mümkün dür tabi ki de ama çalışmalı ve uğraş vermeliyiz

0

aslında mümkün... youtube olarak eğer doğru alanı da bulursan kısa zamanda parayı kırarsın. ama bu gibi sitelerde bak 6. günüm oldu bugün. ödeme alabilmek için limit 25 tl dun talepte bulundum. 25 tl yi 5 günde yaptım ben. ama fazla giremedim.

0

internet üzerinden kolay yoldan para kazanma yolları vardır. bunlar ise makale yazarak, youtube'da kanal açarak, evde sorumani benzeri sitelerde yazı yazmak gibi yerleri örnek verebiliriz.

0

hayır maalesef mümkün değil gördüğün gibi 3 5 krş için saatlerce uğraşıyoruz

0

yani iyi bir youteber olursan kazanabilirsin bence