0

annemin senelerdir koca tarafından pek yüzü gülmedi maalesef. şuan elimde para olsa "al anneciğim, bu ev senin. ister kendin otur ister kiraya ver, babama zırnık koklatma" derdim. çünkü babam en az 50-60 lira harcanacak pazar için anneme hep 25-30 tl verirdi, eve geldiğinde de ne almışsın ki derdi. parayı cukka yapmıştır kesin derdi... parası olmayan adam değil halbuki.. en azından kendisini sağlama alabileceği bir ev almak isterdim. eğer onu yapacak gücüm yoksa eline biraz altın yapıp ve nakit verip kendisini güvende hissetmesini sağlardım... maalesef bazı kocalar nasılsa elime bakıyor, bir yere gidemez düşüncesindeler. benim babada öyle bir tip. o yüzden annemi maddi anlamda biraz rahatlatacak şeyler yapmaya çalışırdım açıkçası.

0

vaallahi annem hep adam ol derdi maddi anlamda beklentisi olmadi hic

1

annemin maddi anlamda çok şey isteyeceğini sanmıyorum. eskiden beri kendisinin bir hayali var. şans oyunlarından para elde ederse yaşlılara ve sokak hayvanlarına yardım için kullanmak isterdi. hiç öyle bir imkanı olamadı şimdiye kadar. eğer benim imkanım olsa bu hayalini gerçekleştirmesini sağlardım.

0

annemin evi eski ona ev almak isterdim. daha rahat yaşaması için elimden geleni yapardım.

1

elimden gelen herseyi yapardim. onu mutlu olmasi icin gereken hersey

1

daha küçüğüm ama büyüdüğümde annemi hayallerine kavuşturmak isterim.ev,araba,çok sayıda kıyafet...

1

beni madden ve manen yıkan ve anneliğin kutsiyetine inancımı zayıflatan o kadın için tırnağımı bile oynatmak istemem

1

hayalim bigün ev alıp annemi oraya götürüp evin kapısını açıp şaşkın şaşkın bakan anneme anahtarları uzatıp yeni evin hayırlı olsun demek istiyorum

1

para verip ihtiyaci ne var almasini saglardim