0

suan o kadar maddi açıdan kötü durumdayım ki anlatamam ve para isteyecek birini bulamıyorum buradan 25 kazanmıştım ödeme talebi yaptım ve kopya içerik yaptığım için banlandim o para tek umudumdu kac gündür beş parasız geziyorum ve parasız olmak o kadar zor ki allah yardım etsin .bide kredi kartının asgarisini ödemem lazım odeyemiyorumda ailemden para da isteyemedim ve suan çok kötü durumdayım öğrenci olmak çok zor eğer derslerim yoğun olmasaydı gider calisirdim ve son çare olarak tekrar buradan para kazanmaya karar verdim daha dikkat li olmaya çalışacağım ama buradan kazandığım tek umudumdu keşke sorumani beni banlamasaydi iyiydi çünkü çoğunu bir emekle yazmıştım ve yatacak diye bir umutla beklemistim sonra banlaninca o kadar üzüldüm ki .

0

evde oturuyoruz. para harcayacak şeyler yapmıyoruz.

0

soyle ki cok acil birsey olmadıkça yeni para kazanma alanlari bulmaya, yaratmaya çalışırdım. internetten araştırmalar yapar, çalışıyorsam izin gunlerimde günlük islerde çalışmaya calisirim çalışmıyorsam nikah şekeri mevlut şekeri vs evde yapabilecegim isler yapmaya calisirim. öğrenciysem parttime is bulmaya calisirim, kitaplarım varsa ikinci el olarak satarım. ve son olarak... suan maddi zorluk içerisinde degilim ama calismiyorum en azından burada yeni bir is bulana kadar takılıp "akmasa da damlar" diyip para biriktirmeye çalışıyorum. illa ki buradan kazandığımı kullanacağım bir alan çıkacak.

0

üniversite okurken yurt paramı ödemek için ben bir mağazada çalışmaya başlamıştım. ondan hariç giyecek montum yoktu. ailemin de durumu iyi değildi o zamanlar onlara kıyıp bir şey diyememiştim. montu almak için 3 gün o mağazada satış elemanı olarak çalışıp o montu almıştım.

0

kredi kartlarına yöneliyorum mecburen, veya aileden para alıyorum