0

şimdi şöyle düşün sonra başına 0,02 tl değilde 0,10 tl versene kimse buraya yazı yazmayacağımdan dolayı site cevapları olmayan binlerce soruyla dolacaktı bu bizim işimize gelirdi kolayınıza kaçar ancak bir süre sonra sitede aktiflik düşecekti o yüzden sorulara verilen gelir oldukça yerinde ve tutarlıdır yoksa herkes soru soracağı için içinden çıkılmaz bir hal alacaktır

0

hayir. soru sormadan dolayi kazandigim kazanctan mutlu olmadigim icin genelde cevap veririm sitede. daha fazla kazaniyorum o yuzden. :d :d ve suanda biliyorsun iki kati kazanc var sitede.. kazancimi katlamaya calisiyorum.

0

soru sormak icin verilen mıktar sorunun uzun olsada kısa olsada 2 kurustur.bu da bence cok ideal birdurum arkdasımın dedıgı gıbıde sorunun kurus fıyatı artarsa herkez sorulara yönelir kimse cevap vermez tabiki zaten 2 kat kazancta neden cevaplar için artiyor sorular artmıyor nedeni ise herkez sorulara yönelmesin vede herkez cevaplara yönelsinki cevapsiz soru kalmasin diye buda çok güzel bişi 3 gün arayla yaptılar faydali oldu gercekden bakıyorumda bu seferkinde daha çok katılımcı var nerden anlıyorsunuz dersenız tarıhler artık cıktı oraya buda daha mantıklı bence benım ıcın herkez kazanmak istiyor burda tabiki sitede aktıf olun vede cevap verın uzun olsun ozman bakın nasıl olcak kazancınız asla pisman olmucaksınız.

0

bence yeterli yoksa tadı kaçar. soru kazancı artarsa cevap veren azalır bu seferde anlamı kalmaz. aynen devam.

1

soru sorulurken ne kadar kazaniliyor. ben yeniyim soramıyorum.

0

bana göre evet, yeterli olduğunu düşünüyorum.