1

ilk baş bu sorumaniye yanlış yorum yaptığımızda silme şeyi gelmeli. zaten iyi bir site buda gelince süper olur.

0

şuan için iyi. ama birde soru altında kişiye yanıt verebileceğimiz bir düzenleme olursa süper olur. ister facebooktaki gibi yanıtla yöntemi ya da instagramdaki gibi hem etiketleme hem yanıtlama gibi.

1

sorumani her gün yeni bir yenilik getirmektedir. ama bazı özellikler getirilirse herkes memnun olur.
seviyesi yüksek olan üyelerin ücretleri de yüksek olması ve cep telefonlarına mobil uygulama güzel olur. ayrıca yarışmaların bir günlüğüne ama geceleri olması.

0

yavaş yavaş büyüyen bir site olduğunu görebilmekteyiz. şu ana kadar referans numarası ile arkadaşlarımızı kayıt altına almış bulunmaktayız açıkçası.beklediğimiz üzere daha çok yenilik geleceğini tahmin ediyoruz.yarışmalar bitmek bilmiyor gerçekten çok eğlenceli ve yarışmaya duyduğum bir site olduğunu söyleyebilirim. buradan onların emeğini gerçekten tebrik ediyorum ve teşekkür ederim.

0

bence bu sistem şu anda güzel gidiyor böyle kalması güzel yarışmaların çeşitli etkinliklerin olması daha faydalı olacaktır discord sunucusunda da çok hoş bir muhabbet var tavsiye ederim herkese girip kafa dağıtabilir sosyalleşme açısından önemli bir yer teşkil edebilen bir aktiviteye katılabilirsiniz .