1

ben ikizim olsun istemezdim.. kendime benzeyen biri daha olmaz.. ben tek olmalıyım ki farkım anlaşılsın ana değil mi?

0

istemezdim herşeye burnunu sokardi

0

vala ben bir tanesiyle başa çıkamıyorum beni uyutmuyor artık dayanacak sanatında kalmadı yani uykuyu seven biriyim 14 aydır doğru düzgün uyumuyorum dayanamıyorum da artık uykusuzluga bu çocuk nasıl dayanıyor uyumadan yapıyor ben anlamış değilim gerçekten birde ikizim olsa beni manisa'ya kapatırlar delirdi diyerek yok çocuk bakmak çok zor büyütmek çok zor beni gece uyutsun ben artık yoruldum anne olmak çok zor ya bir çocuk hicmi uyumaz ben offf piskolojim bozuldu ya :'(

0

kaynanamın en çok istediği şey çok zor olur ya ikisi birden ağlarsa ayy hayal etmesi bile korkunç bakımı bir kere çok zor ikiside küçük yani evet dışarken bakarken çok tatlı oluyorlar ama olay ondan ibaret olmuyor ne yazık ki ama göze alırım ya isterim yani .

0

istemezdim. bir ikizim olursa biz onla anlasamazdık. o bi sey yaptıgı zaman bana benzediği için ben yaptım sanarlardı. diyelim ki bi kıza laf atıp eve kactı. abileri dısarda beni gördü ben yaptım sanıp beni döverdi. ben istemezdim ya. cok sıkıntılı bir durum diye düşünüyorum.

0

hep istemişimdir ama nasip kısmet işte inşallah çocuklarım ikiz olurlar.

0

tabiki çok isterdim ya ne güzel bir soru bu teşekkürler.

0

yok bence en guzeli tek olmak daha guzel