0

çok doğru ve mantıklı bir şey yaptıklarını düşünüyorum. çünkü bu ülkede herkes mutlu değil .o yüzden sosyal medyaya atılan videolar da hep mutluluk ve eğlence içermemeli. bizim yaşantımızın bazı gerçekleri var ve o gerçeklerde tabii ki sosyal medyaya halkımıza yansımalı .bu ülkede herkes dört dörtlük hayat yaşamıyor geçim sıkıntısı çeken insanların da olduğu bilinmeli ve bu insanlar içinde bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. bu insanlar da tabii ki seslerini duyurmak için böyle sosyal medyada isyan etmiş olabilirler iyi de yapmışlar. çünkü eğer böyle yapmasalar onları da pek fazla görüp yardım elini uzatacak kişiler olmayabilir. yani insan zevkinden çıkıp da isyan etmez demek ki gerçekten zor durumdadır ki ve artık yapacak hiçbir şey kalmadığı için sesini tüm türkiye'ye duyurmak ister. ve gerçekten ülkenin şu durumunda asgari ücretle geçinmek oldukça zor.

1

cidden asgari ücretle geçinmek çok zordur. ben de asgari ücrete çalışıyorum.ekar olmama rağmen çok zor oluyor evli olup, iki üç çocuklu olan aileleri düşünemiyorum. bile bence kesinlikle haklı bir isyan diye düşünüyorum. umarım güzel bir zam gelir de herkes mutlu olur.

-1

bence bir oyun sadece o video çekenler asgari ücret almıyor. türkiye de bir çok insan asgari ücret ile geçiniyor.

0

açlık sınırı bile asgari ücretin üstündeyken halkın buna itiraz edip boykot etmesi olunası bir durum. devlet dairelerinde yatan ya da emekliye ayrılmayıp hala yerler işgal eden insanlar olmasa belki bu üniversiteleri gençlerde cüzi bir miktarı iş bulabilir. bu konuya el atılmalı asgari ücretle tek kişi zor geçinirken bu ücretle 3 çocuklu bir aileyi geçindirmeye çalışan ebeveynler var..

1

bu gidişle millet sokaklara dökülecek herhalde devletin buna bir çözüm bulması lazim yoksa isyan çıkar yakında buda bize çok zarar verir.