0

bence ülkemizde çok fazla sorun var. ülkemizin en büyük sorunlarından birisi bence şuanki eğitim kalitesi düşük ve ülkemizde çok yabancı var.bence bu bir sorun ülkemizde yerli marka'lar olmalı. ve bence üretim arttırılmalı türk markalar yabancı markalara satılmamalı bence

0

ilk olarak suriyeliler tabii ki yakında kendi ülkemizde yabancı durumuna düşeceğiz demedi demeyin. bütün sorunların başı onlar. onlara harcanan parayla ne ekonomik sorunumuz kalırdı ne de işsizlik. istedikleri gibi üniversitede bölüm seçiyorlar istedikleri gibi bedava yaşıyorlar evde oturdukları sırada ellerine paraları geliyor. ya kendi ülkemizde araba almaya kalksak bizim yüz binliraya aldığımız arabayı onlar elli bin liraya alıyorlar. sonra da ülkemiz neden gelişmiyor? ülkemiz de neden işsizlik var? bunlara para yedirmeye devam edersek daha çok aç kalırız biz ülke olarak. çok değil en fazla bir on sene sonra bizi vatanımızdan kovalamazlarsa bende hiç bir şey bilmiyorum. madem savaş çıktı kendi ülkelerini savunsalardı bizim kumsallarımızda tatil yapmak yerine. hangimiz allah korusun bir savaş durumunda terk ederiz ülkemizi. canımız pahasına savaşırız ama onlarda bu yok. bedava yemeye içmeye alışmış millet bunlar.

0

ülkemizin en büyük sorunları siyaet adamlarının siyasetçilerin milletvekillerinin halkı gözmezden gelmeleri kendi çıkar politikaları olmadan halk için millet için bir şey yapmamaları hep kendileri için kendi yolsuzluklarını kapatmaları için işlemler tbmm insan intiar a kalkışır onu anlamak yerine dinlemek yerine iki dakika sonra unuturlar buda tüm siyasetçiler makam için ceplerini doldurmak için çaba sarf ettikleri anlaşılır

0

eğitim cehalet torpil üretim yok işsizlik ne ararsan var

0

ülkemizin sorularını anlatmaklan bitmez ekonomik sorunları var askeri sıkıntıları mevcut birde eğitim sistemi almış başını gidiyor.

0

para olayı düşük asgari ücret, işsizlik bir şekilde iş bulunuyor hadi desek coğrafi konumdan dolayı rahat bırakmayan ülkeler.

0

ekonomik sıkıntılar üretimin az olması orta gelir diye bişey olmaması ya çok zengin var ya da çok fakir