0

evet çünkü insan hayatı ucuz değil yapmazsa kaza yapmamıza sebep olabilir ehliyeti alalı 3 yıl oldu daha 1 kere götürdüm son 1100 km kaldı 100km kaldığı götürmeyi düşünüyorum vizesini yaptıramadıydım geçikme faizi bindirdiler ödenmesi gerekir

0

ne yazıkki kendime ait özel bir aracım olmadığı için bunun cevabını veremiyorum ama şunu da söyleyeyim eğer kendi şahsi aracım olsaydı bakımını sürekli olarak yani duzenli olarak yaptırırdım.

0

hem aracım için hem de kendi cep ekononim için zamanında yaptırıyorum. zaten kalabalık değilse çabucak bitiyor.

0

motosikletin muayenesini yaptırıyorum genelde çok şey etmiyorum beklemiyorum bunun sebebi de gerekli olduğunu düşünüyorum insan sağlığını tehlikeye atabilir trafik ülkemizde silahlardan daha çok ölüme sebep olur bu konuda hassasiyetimizi korumamız gerektiğine inanıyorum.

1

herhangi bir araca sahip olmadığım için bir fikrim yok ama gerektiği zam yapılması gereklidir eksiği gediği varsa tamamlanmalıdır.

0

maalesef henüz zamanında yaptırmış değiliz. bir iki ay geçiyor sorumsuzluktan. cezayı da ödüyoruz mecburen.

0

evet zaten iki yılda bir olduğu için rahatça takibini yapıyorum. ama muayene ücretlerinin yüksek olduğu da bir gerçek

1

benim özel kendi aracım olmadığı için yaptırma şansım yok.. keşke olsa, olduğunda yaptırılması gereken zaman diliminin ilk günlerinde bunu yaptırırım. karakterim kurallara uyan bir tabiattadır.

0

zamaninda yapilmazsa cezalar verildiginden zamaninda yapilmasi gerekiyor .