0

cevap ve soru ayrımını anlamadım ayrıca yarışma ne zaman

0

sitede yarisma oldugi zaman yazar arkadaslarimiz buyuk odulleri almak icin kiyasiya yarisiyor... odulleri almak icin baya caba sarfettikleri icin pek soru soran kalmiyor..

0

yani yarısmada var olan ödülü kpmak adına ınsanlar pekala yanıt vermeye yonelıyor haklı olarak.bende yarısma oldugunda sorudan zıyade yanıt vermekle meskul oluyorumkı kazancım artsın ödulden bızede 3-5 bıseyler kalsın.fenami bu =)

2

evet sanırım öyle, ben sorulmasından geçtim mantıklı sorular sorulmuyor. biz millet olarak ciddi benim görüşüm çok üç kağıtçıyız.. cevaplar doğru olsun olmasın yaz birşey gitsin bu öğrenilmiş ya.. düzgün olmayan cümleler, basit sorular.. kimse bana sorumani sadece kopyala yapıştır yapmayın diyor ötesi boş demesin.. herkes kendi kalbinin ekmeğini yermiş.. bir çoğunuz aynısınız.. (soru sahibi olarak size demiyorum bunu) genele sözüm.. hep kolay sorularda, bilinen basit cümleler ile.. bilgi sorulan soruları araştırmak %80 nin aklına gelmiyor.. getirmiyor zira beleşe alışmış zaten. gerçekten çok adaletsiz.. öfkeliyim.. bir de bu kitle dinden bahseder, ahlaktan bahseder.. gelir beni din için yargılar ama kendisi boş beleş bu hayatta yaşamaya alışmış sıradanlık içindedir. yarışma falan da artık umurumda değil.. bence sitenin soru sorana cevapları değerlendirme yetkisi vermesi lazım.. bu artı beğeni ya da eksi şeklinde olmamalı ama ben sorduğum sorulara cevap verilmiş.. bakacağım yanlışsa bunu yanda bir buton olacak bunu bildireceğim.. o yazdığı satırlarda o kişinin hanesine sitenin değerlendirmesi sonucu artı olarak geçmeyecek.. yoksa bu kesinlikle ipin ucunu kaçırmaktan öteye ve beni de sinirlendirmekten öteye geçmez.

0

benim ufak bi isim kaldi onu da halledip evde bilgisayar basina oturucam iki tane yazar soracagim. valla artik sorumanicim detayli yazacagim kopya icerik yapti diye alinmayin lutfen...

1

aynen öyle herkes cevaplamaya yöneliyor ancak böyle giderse yakında yüzde beşlik soru bulamayacağız orta da.yüzde beşlik soru diye cevaplamaya giriyorum cevabı gönderene kadar 4-5 tane cevap geldiği için %5 kazanç dan faydalanarak listeye giremedim bir türlü.

0

yani muhtemel durumda inananlar daha çok kazanmak için daha çok cevap vermeye çalışıyor normal ya benim de aklımda çok soru yok aslında cevap vermek daha kolay geldiği için cevap veriyorum

0

bacım benim akılma gelirse sorarım . ameliyat sordum birdahada soramadım. aklımda soru yok yani :) varsa söyle ben sorayım hiç aklimda soru denilen birşey yok. olsa neden soylemiyeyim ,ayıpsın ha. :)

0

böyle yarışma olunca millet hep cevaplamaya başlıyor, bu tarz olmayınca çok soru oluyor ve cevapsız kalıyor.