0

geçmiste basarilydi ancak ben artık başaralı diyemicem çünkü çok başarısız futbol oynayan bir ülke olduk uefada besiktas fenerbahçe zar zor gruptan cikcak gibi ikisininde grubu çok zor değil galatasaray ise uefa grubuna düştü dedik sevindik galatasaray grubu lider bitirir dedik galatasarayın yaptığına bakın bence eskiden çok daha iyi futbol oynardık şu an ligimizdede tek futbol oynayan takım başakşehir bence şampiyonda başaksehir olacaktır diye düşünüyorum ben.

0

türkiye futbolu 2018 2019 sezonun da gerilemeye başladı her ne kadar önce de kötü olsak son 2 senedir beşiktaş avrupada iyi şeyler yaptık taraflı tarafsız herkesin gururla izledği maçları izledi türkiye ye puanlar kazandırdı ama başarı olarak sadece galatasaray ın 2000 yılında uefa kupası ve süper kupa macerasından başka klup olrak bir başarımız bulunmamaktadır şampiyonlar liğin de en büyük başarı çeyrek final avrupa liğinde en büyük başarı galatasara uefa kupası sonrası çeyrek final milli takım olarak 2002 dünya kupasında dünya 3. lüğü ve avrupa şampiyonasında yarı final e kadar çıkmışlığımız var ama yetmez daha başarılı olunması lazım başarı dememiz için

0

hayır en son 2008 yılında euro 2008'deki başarısı vardır. o yıldan sonra bir başarısı bulunmayıp, 2018 dünya kupasına da katılamamıştır.

0

türkiye futbolu bence şu anda diğer liglere bakarak çok aşağıda kaldığını söyleyebilirim. az daha ünlü oyuncuları getirmemiz lazım daha çok kendimizi dünyaya durur duyurmamız lazım. bu yüzden bütün kulüplerin hep birlikte el ele vermesi lazım ve yeni yeni projeler üretmesi lazım. inşallah ileride türkiye futbolu başarılı bir yerlere gelir.

0

bana göre başarılı yani ben türkiye futbol ve başarısız diyemem kötüleyemem yani bana göre başarılı başarılarının devamını da gelmesini istiyorum. inşallah böyle başarılı olurlar biraz daha çabalarsa.

0

önceden evet ama maalesef türkiyede futbol bitti nerdeyse amupte milli takımın neyseki başarıları devam ediyor