1

evet genellikle zor bir karar alacağım zaman herkesin fikrine başvururum ve hangisi bana mantıklı gelse ve yorgunluk hangi tarafta olsa ben onu seçerim çünkü insan bazen tek başına karar verdiği zaman yanlış yapabiliyor yani ne yaptığı zaman eğer o işte uzman değilsen tek başına karar vermemek gerekir bazılarından mutlaka yardım almamız gerekir o konuyla ilgili bilen kişilerden iyi yardım almanız daha faydalıdır.

0

evet almış olduğum zor kararlarda çoğunlukla dostlarıma danıştığım onların da fikirlerini almak istediğim zamanlar olur . onlara da sorarak ne yapmalıyım sizce böyle mi yapsam diye danışırım. kendi vermiş olduğum kararlar benim için daha önemlidir . farklı açıdan bakan bir dost gözü ile almış olduğum zor kararı konuştuğum zaman kendimi daha iyi hissederim. eğer bu durum benim de aklıma yatıyorsa o tavsiyeyi dikkate alırım . tabi ki yeri geldiğin de danışırım kararsız kaldığım anlar veya içinden çıkmakta zorlandığım şeyler olmuştur . yeri geldiği zaman ailemle bğyğklerimle de paylaşarak onlarında fikirlerini alırım . ancak karar tabii bana aittir

0

bende büyüklerin kararını sorarım onlar daha tecrübelerin diye

1

zor bir karar olursa illa insanların fikirlerini başvururum. onların fikirlerini alırım kendi kafamda düşünüp o fikrin doğru ve yanlış olduğunu bulurum.

2

tabiki diğer insanların fikirlerine başvururum. şöyle bir tüm fikirleri düşünürüm. aklıma yatan olursa onlardan birini yaparım. ama aklıma yatan olmazsa kendi düşüncemle bir yola çıkarım.

1

zor bir karar alacağım zaman birçok kişiden fikir alırım ve onların fikirleri genelde bir işe yaramaz.

0

evet. bazen hiç aklımıza gelmeyen bir noktayı hiç ummadığımız kişiler bize hatırlatabiliyorlar çünkğ

0

kesinlikle başvururum akıl akıldan üstündür ve bazı durumlarda insanların gözleri kör oluyor

0

bir kaç kişiye sorarim hangisi yoğunluk basıyorsa onu uygularım